toykid 發表於 10-8-2017 20:09:37

Toy Kid 玩具童新居入伙 107 - SHF 拉麵男

#入伙 107 - SHF 拉麵男
相信大家都知道煎雙蛋老師的名著筋肉人了,而這套作品亦為各位帶來很多幽默的歡笑;但大家又知不知道,故事內的人物,其中有不只一個,能衍生出來成為獨立作品和商品的呢?這位拉麵男就是其中之一!當日他受歡迎的程度,可以獨自推出漫畫、動畫和有關商品,咁樣擔大旗,勁喇掛!至於玩具,造型標準,關節實淨,若果能加多幾對手、笑面相及能脫下胸甲就好了,另外,如果下次有機會再出他的話,可否轉為唐裝look及加可埋拉麵附件,增加可玩度?!我覺得這樣會幾有趣。
https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20664507_1479107395516831_504948229313737949_n.jpg?oh=afc6a960c40738cac2e85b0edb818c50&oe=5A390B75

rex_tech 發表於 11-8-2017 09:54:41

:42: 呢隻我中左兩邊"R"股關節... 呢個系列成日都有錯件....

toykid 發表於 11-8-2017 14:09:29

rex_tech 發表於 11-8-2017 09:54 AM
呢隻我中左兩邊"R"股關節... 呢個系列成日都有錯件....

咁大獲?!! 有無攞去換?

影武者 發表於 13-8-2017 09:20:42

此是否沒有行貨?此隻之前無入...現在找到也很高價:$

rex_tech 發表於 14-8-2017 11:32:20

toykid 發表於 11-8-2017 02:09 PM
咁大獲?!! 有無攞去換?

冇囉... 又唔係太大問題黎既...
紅褲筋肉人開始都有幾隻 唔係左右同件就左右掉轉. 睇化了...

rex_tech 發表於 14-8-2017 11:36:14

影武者 發表於 13-8-2017 09:20 AM
此是否沒有行貨?此隻之前無入...現在找到也很高價

一定會有異色版再翻出... 個模一定會用盡佢.

呢個系列買唔到初版並冇損失..

影武者 發表於 15-8-2017 09:31:44

rex_tech 發表於 14-8-2017 11:36 AM
一定會有異色版再翻出... 個模一定會用盡佢.

呢個系列買唔到初版並冇損失.....

如比較, 異色版...漫畫色及動畫色, 我自己較為喜好動畫色, 因為主要是靠卡通認識筋肉人...:(

純白騎士姬Saber 發表於 21-8-2017 11:54:43

冇買
鬪將.蒙古男想要綠色褲。。

頁: [1]
查看完整版本: Toy Kid 玩具童新居入伙 107 - SHF 拉麵男