玩具新丁 發表於 16-12-2016 20:01:40

可以慳返! PASS:)

chan0268 發表於 16-12-2016 21:49:12

pass it out......

lukyuet 發表於 16-12-2016 23:28:16

真可惜,浪費了..........

Nashlam 發表於 16-12-2016 23:44:11

Expecting the colored prototype.

兜甲ToysTV 發表於 17-12-2016 13:10:19

做出自己的味道才是千值練,畢竟有超合金魂這大面牆擋住,如果比還原是不會有人想買的,期待更多報導消息

UncleGongGong 發表於 17-12-2016 14:11:08

多謝晒... 暫時睇我都係對合金魂版本較有好感.

eddiem249 發表於 17-12-2016 17:59:26

改到過晒火,走晒樣就係千值爛

凡高 發表於 17-12-2016 18:53:52

改到無晒FEEL....無興趣~~

火宅之人 發表於 18-12-2016 19:04:07

希望會再修正, 如果唔係可以慳返呢〜:42:

遊俠 發表於 18-12-2016 19:40:41

失去原味
失敗之作

haha19880311 發表於 18-12-2016 20:08:09

火宅之人

應該冇咩可能,已經唔係第一次展出了....

而且千記一隻玩具咁貴,都仲要換手型..唉....

都唔知千記有沒有搵人睇下市場反映...

熱狗OO 發表於 19-12-2016 02:56:31

對天威勇士唔係話太有愛但又未至於無愛

當年出合金魂滿期待但好快就決定無買 ---- > BANDAI版本的側面係完全唔掂, 線條直落肥佬黎

呢隻野睇落條腰就明顯無合金魂版的缺點喎各位

mk-ll 發表於 19-12-2016 04:55:54

天威勇士似乎已走火入魔了:Q

馬仔 發表於 19-12-2016 07:49:37

如果無左個狼頭標記同個頭,我相信睇個身,好難有人會知呢隻係天威功夫漢。

bigbigfriend 發表於 19-12-2016 08:12:34

合金魂版本其實只是偏向大張正己風格,千值練這隻除了細節,身型反而接近原案,正不正好睇個人,但話偏離原設,兩者其實都有,千值練加入個人風格其實都唔錯,好似之前隻宇宙飛龍金剛,我幾鐘意。
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 千值練 天威勇士 無敵鐵甲人 (#203 updated video 介紹)