jeffloh 發表於 15-2-2016 09:15:00

Mattel DC Figures (SDCC 2016新圖)

有展出電影Batman v Superman, Sucide Squad, TV batgirl等, 仲有漫畫dark knight returns等

最驚喜係終於出呢款啦~~
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12688074_10156503662570384_3438401284712018061_n.jpg?oh=60b63648b4f65a908fa7e7a94445267b&oe=5770D3AC

內有少量劇透請留意:
http://news.toyark.com/2016/02/1 ... mics-figures-195137

yy23455699 發表於 15-2-2016 09:45:35

師兄, 我都好歡喜有Anti Superman suit Batman :)))

Firewalker27 發表於 15-2-2016 15:55:33

唔知會唔會又係walmart exclusive!

ChrisLamXYZ 發表於 15-2-2016 16:22:48

Mattel都好積極,但DCC發佈HQ同骷髏男都無展出;小丑半裸{:1_377:}蝙蝠俠可等SS版:58: 回力刀男翻用Bane

今次女超人快過DCC~但個樣差D

DKR可能太另類,對上黑蝠都幾年前;近排有超人但是walmart,如果豆會返貨就好

jeffloh 發表於 15-2-2016 16:33:06

我只打算入裝甲batman, 其他的都會skip~

anson1319 發表於 15-2-2016 16:50:32

SS都出好齊 加埋DCC計的話
想問下MATTEL可動方面如何?
想買晒組隊但又怕夾唔到DCC玩

hkh1993 發表於 15-2-2016 17:54:43

好擔心香港會唔會有得買:no:
電影版個D玩具城一定會有貨
但個D漫畫同TV就難講:49:

ChrisLamXYZ 發表於 15-2-2016 18:27:48

anson1319 發表於 15-2-2016 04:50 PM
SS都出好齊 加埋DCC計的話
想問下MATTEL可動方面如何?
想買晒組隊但又怕夾唔到DCC玩

Mattel睇落會出齊,可能見DCC有展出所以收翻;不過DCC出6.75寸高Mattel半個頭以上!

ChrisLamXYZ 發表於 15-2-2016 18:59:45

再睇BVS 仲有超人喺紅眼,蝠就人樣加面罩(隱藏版?)

ChrisLamXYZ 發表於 16-2-2016 07:07:07

http://youtu.be/isIP6g-zUF8

小丑喺12寸,但6寸Deadshot似樣過12寸

jeffloh 發表於 16-2-2016 09:48:16

ChrisLamXYZ 發表於 15-2-2016 06:59 PM
再睇BVS 仲有超人喺紅眼,蝠就人樣加面罩(隱藏版?)
人樣加面罩聽聞是sucide squad造型, d人估係潛水時用, 或是防止中joker d 毒氣喎 (不過我唔打算入了)

denniskwong 發表於 16-2-2016 09:58:56

已經準備好了, 出啦你~~~~~~

Mcfarlane 發表於 16-2-2016 12:26:44

美泰出DC人偶係最靚,不過在港越來越難買,希望代理積極點做事。:67:

jeffloh 發表於 16-2-2016 13:27:51

電影版香港一定有, 漫畫版我就抱懷疑. 不過講笑講句, 上網美國買再搵集運分分鐘仲平過香港買, 而且肯定有貨唔洗周圍搵. 所以有時都懶得去搵, 直接網上買算...(雖然自己都係喜歡"親自去買實物"果種方式)

ChrisLamXYZ 發表於 16-2-2016 18:08:15

jeffloh 發表於 16-2-2016 09:48 AM
人樣加面罩聽聞是sucide squad造型, d人估係潛水時用, 或是防止中joker d 毒氣喎 (不過我唔打算入了)

唔喺潛水有武器個款,紅眼超人隔離隻蝠喺人樣笠咗頭罩;聽聞可能哩兩款喺豆限定
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Mattel DC Figures (SDCC 2016新圖)