ChrisLamXYZ 發表於 24-7-2016 14:00:21

DK只對bruce伯伯頭有興,女俠比bvs醜樣; 第三集真喺咁?

jeffloh 發表於 24-7-2016 14:46:33

ChrisLamXYZ 發表於 24-7-2016 02:00 PM
DK只對bruce伯伯頭有興,女俠比bvs醜樣; 第三集真喺咁?
DK3畫功好好多, (因為唔係frank miller畫)
基本上Frank畫到係完全無"立體感"...

jeffloh 發表於 24-7-2016 14:50:07

SDCC部份新產品圖片

yy23455699 發表於 24-7-2016 14:50:14

ChrisLamXYZ 發表於 24-7-2016 02:00 PM

DKIII其實真係咁既樣,裡面佢係一個囉嗦大媽:x
Mattel真係跟足曬, 呢個係Miller風既WW都, 已經比漫畫入面好睇

p.s如果入Flash, 只為左Bruce頭

yy23455699 發表於 24-7-2016 14:52:41

DKIII其實真係咁既樣,裡面佢係一個囉嗦大媽:x
Mattel真係跟足曬, 呢個係Miller風既WW都, 已經比漫畫入面好睇

p.s如果入Flash, 只為左Bruce頭

ChrisLamXYZ 發表於 24-7-2016 15:03:00

jeffloh 發表於 24-7-2016 02:46 PM
DK3畫功好好多, (因為唔係frank miller畫)
基本上Frank畫到係完全無"立體感"...

嘩!老美大媽紙板公仔:DD 反而男角每個都畫得唔錯,今次展出隻小丑大叔仲有兩個頭{:1_377:}

jeffloh 發表於 25-7-2016 10:56:34

ChrisLamXYZ 發表於 24-7-2016 03:03 PM
嘩!老美大媽紙板公仔 反而男角每個都畫得唔錯,今次展出隻小丑大叔仲有兩個頭

上面係"bat"的都會買, 不過希望robot batman唔好係BAF啦....(唔想下下食set...)

Mcfarlane 發表於 25-7-2016 11:18:06

鯊魚怪同極速都好正,不過香港代理都係冇行貨⋯⋯:oh:

ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 12:01:07

Mcfarlane 發表於 25-7-2016 11:18 AM
鯊魚怪同極速都好正,不過香港代理都係冇行貨⋯⋯

話說zoom同Jay都加咗腹關節,之前flash無~

Shark 睇怕喺baf

Mcfarlane 發表於 25-7-2016 13:57:47

ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 12:01 PM
話說zoom同Jay都加咗腹關節,之前flash無~

Shark 睇怕喺baf

美泰有時好古怪,Flash,Green arrow,Reverse flash反而冇!
Shark同robot batman應該係baf,除非唔係。{:1_203:}

ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 14:13:21

Mcfarlane 發表於 25-7-2016 01:57 PM
美泰有時好古怪,Flash,Green arrow,Reverse flash反而冇!
Shark同robot batman應該係baf,除非唔係 ...
好似suicide squad 全部都有腹關節!不過有d款有等於無

Mcfarlane 發表於 25-7-2016 19:51:01

ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 02:13 PM
好似suicide squad 全部都有腹關節!不過有d款有等於無

http://thumbs.ebaystatic.com/images/g/hPAAAOSwP0RXh9Jo/s-l225.jpg

是否講緊佢? :he:
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: Mattel DC Figures (SDCC 2016新圖)