yamen1234676 發表於 20-3-2015 02:02:37

請問有冇師兄,呢隻Saber Lily 勝利黃金之劍 仲可以係邍到揾到

唔好意思,新人冇權限放圖,條link呢一隻saber

因為出街四周圍都揾唔到,yahoo拍賣淨係得皆旺X噹 同格仔鋪有, 所以問問各位師兄,感激不盡

超港人 發表於 20-3-2015 10:11:28

月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 11:39:55

講真丫,其實你已經知道唔止一個地方有得賣啦,你係唔想俾高過推出時個價啫…千金難買心頭好,咁多年後先搵又只想俾原價跟本冇可能,真係中意佢的話就落手啦!

yamen1234676 發表於 20-3-2015 12:09:17

超港人 發表於 20-3-2015 10:11 AM
Ching係依件嗎?

唔係呢個,有盔甲嘅,不過唔該晒師兄

yamen1234676 發表於 20-3-2015 12:11:09

月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 11:39 AM
講真丫,其實你已經知道唔止一個地方有得賣啦,你係唔想俾高過推出時個價啫…千金難買心頭好,咁多年 ...

師兄你誤會左,我預買嘅價錢係貴過原價,不過yahoo拍賣睇完啲負評,有啲擔心

月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 14:33:00

yamen1234676 發表於 20-3-2015 12:11 PM
師兄你誤會左,我預買嘅價錢係貴過原價,不過yahoo拍賣睇完啲負評,有啲擔心

如果全新賣唔過千五真係會好大懷疑又係…不過Bid左先啦,有乜事俾多個負佢羅,始終都係機會黎。佢賣老翻可以報海關拉人 (我真係報過,拉左)

yamen1234676 發表於 20-3-2015 16:40:36

月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 02:33 PM
如果全新賣唔過千五真係會好大懷疑又係…不過Bid左先啦,有乜事俾多個負佢羅,始終都係機會黎。佢賣老翻 ...

師兄,唔該晒你:DD:DD:DD:DD

me7428 發表於 8-4-2015 18:27:46

yahoo拍賣X噹都係無甲...過2日我有時間時影相放上去y拍,你未買到既話可以留意下啦。
頁: [1]
查看完整版本: 請問有冇師兄,呢隻Saber Lily 勝利黃金之劍 仲可以係邍到揾到