nghungwai 發表於 28-1-2015 10:50:27

旺角兆萬的一間玩具店叫什麼名字

去過一次但不記得名字,不是在地庫,好像在2樓或者3樓,店鋪開在走道的最盡頭,
算是兆萬裡大的玩具鋪,另外有一間鋪面很寬闊,裡面店員很多(也不記得名字),
經過這間店走到盡頭就是了,請問那店叫什麼名字?有朋友想去那裡。

wing1123 發表於 30-1-2015 22:39:49

v20 發表於 30-1-2015 05:29 PM
每次去超人玩具, 入面 d Sale 都當 d 客係賊, 牛咁眼 望住你.

如果你攞起舖內 d 玩具睇吓 ...

仲有!!!喺收銀機長髮成日帶帽個果人..幫客人寫訂單d字好x肉酸d字仲衰過幼稚園d細佬{:1_376:}

gikpa 發表於 28-1-2015 10:57:29

哦,有兩邊果間!

不過我都唔記得咩名lu

yugi 發表於 28-1-2015 11:00:07

條底褲著係面的人

yugi 發表於 28-1-2015 11:02:16

話說地庫2/f最盡頭好多星矢野果間執左定搬左?

v20 發表於 28-1-2015 12:44:39

兆萬在2樓或者3樓走道最盡頭應該係 "超人玩具"

超港人 發表於 28-1-2015 15:07:55

wing1123 發表於 28-1-2015 22:52:23

最盡頭係超人玩具..入面d sale全部無表情的...我係客買野都唔識講多謝:*

福佳 發表於 29-1-2015 01:15:30

wing1123 發表於 28-1-2015 10:52 PM
最盡頭係超人玩具..入面d sale全部無表情的...我係客買野都唔識講多謝

全部無表情的......完全100%認同!!

床上的波兒 發表於 29-1-2015 09:44:32

有時覺得個收銀大哥有d 似江湖大佬,但心唸江湖大佬冇理由賣玩具

yugi 發表於 29-1-2015 10:05:45

wing1123 發表於 28-1-2015 10:52 PM
最盡頭係超人玩具..入面d sale全部無表情的...我係客買野都唔識講多謝

同埋間野好邪的, 次次熱門新野對上一晚未返貨但第二日等佢開門一開門入去問就話賣晒

v20 發表於 30-1-2015 17:29:52

每次去超人玩具, 入面 d Sale 都當 d 客係賊, 牛咁眼 望住你.

如果你攞起舖內 d 玩具睇吓, 再放番低, d Sale 立刻 冲去放番好件玩具, 好似你整亂佢 d 貨咁, 佢d 貨又唔平, 旺角有很多玩具舖, 所以好耐冇去超人.

監獄兔 發表於 30-1-2015 17:41:50

v20 發表於 30-1-2015 05:29 PM

如果你攞起舖內 d 玩具睇吓 ...

完全認同

:78:

超港人 發表於 31-1-2015 00:09:51

wing1123 發表於 31-1-2015 00:29:03

超港人 發表於 31-1-2015 12:09 AM
竟然個個Ching 都對蕉人玩具有貢多唔同嘅聲音喎!

港人兄難道你無呢種同感?:58:
頁: [1] 2
查看完整版本: 旺角兆萬的一間玩具店叫什麼名字