超港人 發表於 31-1-2015 00:33:14

wing1123 發表於 31-1-2015 00:49:04

你得閒上去feel下比人當賊咁望既感覺..包你唔夠一分鐘會行返出黎:62:

wing1123 發表於 31-1-2015 00:50:21

超港人 發表於 31-1-2015 12:33 AM
我已成5年冇襯佢買野, 真唔知佢哋變形貢樣.

你得閒上去feel下比人當賊咁望既感覺..包你唔夠一分鐘會行返出黎:62:

追憶的童 發表於 31-1-2015 01:13:31

福佳 發表於 29-1-2015 01:15 AM
全部無表情的......完全100%認同!!

同意!!!全部無表情的......完全100%認同!! x2

呂品器 發表於 31-1-2015 10:01:15

應該唔係當你係賊既...果種眼神係「唔買就咪X摸摸下」、「又係齋睇黎運桔」姐。

Borbor 發表於 31-1-2015 11:32:41

:67:間中都有買下野, 不是特別好, 但也不是很差

alfred_cht 發表於 31-1-2015 12:21:01

蕉人d店員係木口木面

但之前我買bandai隻合金C3PO同GGG有事,唔洗一星期就換新/換件

所以佢地售後服務唔錯的

(不是打手)

mhfonana 發表於 1-2-2015 03:16:03

人地做大客生意架
好巴閉

心諗比多d 錢出面買 都唔幫襯你啦, 超人 !! west口west 面 , 好恨同你買野咩, 黃生

v20 發表於 2-2-2015 10:02:18

呂品器 發表於 31-1-2015 10:01 AM
應該唔係當你係賊既...果種眼神係「唔買就咪X摸摸下」、「又係齋睇黎運桔」姐。

師兄, 你講出我每次入完"超人"嘅感受 <- d sales 果種眼神係「唔買就咪X摸摸下」、「又係齋睇黎運桔」

kingofhero 發表於 2-2-2015 11:08:20

佢地做熟客多, 特別係日本人, 成日都好大袋拎走, 佢地都好耐曆史了. 跟本可以話上左岸~

nlhung2005 發表於 2-2-2015 14:04:21

v20 發表於 30-1-2015 05:29 PM
每次去超人玩具, 入面 d Sale 都當 d 客係賊, 牛咁眼 望住你.

如果你攞起舖內 d 玩具睇吓 ...

完全認同X2:x:x:x

Lemonfai 發表於 2-2-2015 14:28:35

俾各位ching勾起不快經歷:有日見隻SHF IP日版比出面平少少, 拎住行過counter前, 點知俾個四眼瘦fales 一嘢拎起再遞俾收銀阿叔, 跟住就話 "呢度俾錢"! 嘩大佬我想行多陣都X事啦, 咁樣請個稻草人返嚟倒米都有?! btw 個收銀阿叔 (老細?) 態度反而ok :x

小堅 發表於 2-2-2015 14:37:07

講平佢又唔係特別平...
不過勝在有班fans...
同埋佢會入其他鋪頭唔入既貨...

可變戰士 發表於 2-2-2015 21:22:44

入嚫去"蕉仁"睇玩具(多數睇M記嘢), 我都係戰戰競競! {:1_374:}

warxv 發表於 4-2-2015 10:01:30

....我覺得超人幾好WOW.
SALE服務好,入去有同我點頭打招呼,右手邊個收銀哥哥係街見到我都有同我打招呼,反而我一時想唔起....
而且有問必答,價格算可以啦,唔一定最平但一般在合理水平又收咭.

我唔算熟客呀,兩星期先去一次左右,仲唔係次次幫襯,一個月都係買三~四款野.
玩具店服務如果比我排熊貓第一,之後到超人.不過我都係喜歡去超人多D.
頁: 1 [2]
查看完整版本: 旺角兆萬的一間玩具店叫什麼名字