鐵人兄弟 發表於 16-4-2015 17:55:38

各位大大覺得呢隻真骨彫有冇跌價空間?

驚重蹈KABUTO覆徹!

etsc4344 發表於 16-4-2015 18:14:00

個身隻紅有D失望,用左實色,唔係銀紅

iorik 發表於 16-4-2015 18:21:56

etsc4344 發表於 16-4-2015 06:14 PM

嘩,完全係兩回事啵。

simpsons 發表於 16-4-2015 19:09:59

etsc4344 發表於 16-4-2015 06:14 PM

因為之前金屬紅都出事~~~~~~~~{:1_203:}

Drive 發表於 16-4-2015 19:24:44

各位師兄,有無新舊對比圖欣賞下,謝!

GMT1224 發表於 16-4-2015 19:44:33

同展品D色都差幾遠下

鐵人兄弟 發表於 16-4-2015 22:35:43

賣Q哂,冇交嗌!

SSP米青買哂,唔知老旺三個場咩情況?

cheung2701 發表於 16-4-2015 23:35:28

個人認為雖然金屬色是不錯, 但以長時間擺放計實色比較好,
我見之前出開金屬色都會褪色, 唔襟擺:$:Q

玩具 發表於 16-4-2015 23:42:16

以我記憶所及
古加的紅一向都不是金屬紅

shoi1228 發表於 17-4-2015 11:43:17

邊有現貨買,around咩價位?

hk小文 發表於 17-4-2015 12:50:22

SSP 精X 有現貨。

takeshi 發表於 17-4-2015 12:53:25

識玩同係kuuga fans 一定玩實色

E-V-I-L 發表於 18-4-2015 21:58:45

https://scontent-nrt.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11148690_10153146703433956_3167728807817446372_n.jpg?oh=93b26f828f7953be93b8a6c3a23ac20c&oe=55A54583今日入的

777@code 發表於 18-4-2015 23:46:19

記得當年sic 22 炒起一個double 有多,睇過網上又係有幅差5多既picture.真係亜寶名句。{:1_374:}

螳螂定食 發表於 19-4-2015 11:23:49

E-V-I-L 發表於 18-4-2015 09:58 PM
今日入的

個格局咁似拜神:Q
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: 2015年4月 SHF 真骨雕 幪面超人 古迦 Mighty Form (官圖P5)