stonekeung01 發表於 22-10-2014 15:59:25

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1619502_10205324801463132_6917573309567295689_n.jpg?oh=4467ca24ab445a0f4a80ee5145674751&oe=54B7B52C&__gda__=1421262150_4c12f533daad47c72a19021e1615d7d0

boygjn 發表於 22-10-2014 16:06:30

yugi 發表於 22-10-2014 16:07:06

boygjn 發表於 22-10-2014 04:06 PM
響鬼紅改個顏色就得都未出...

我估真骨只會玩基本形態

00_GUNDAM 發表於 22-10-2014 16:13:22

yugi 發表於 22-10-2014 04:07 PM
我估真骨只會玩基本形態

點解呢??{:1_235:}

alien133 發表於 22-10-2014 16:16:07

boygjn 發表於 22-10-2014 04:06 PM
響鬼紅改個顏色就得都未出...

咁就要鬥快喇,睇下邊個畀魂商寵幸先

alien133 發表於 22-10-2014 16:17:59

yugi 發表於 22-10-2014 04:07 PM
我估真骨只會玩基本形態

有個模0係度,無理由放過呃錢0既機會掛?最多遲D出

Ellis430 發表於 22-10-2014 16:59:44

alien133 發表於 22-10-2014 04:17 PM
有個模0係度,無理由放過呃錢0既機會掛?最多遲D出

笨大點會死錯人,一定會出其他form, 問題係,會唔會基本形態就以通販,其他就以魂限咁出啫!

alien133 發表於 22-10-2014 17:05:43

Ellis430 發表於 22-10-2014 04:59 PM
笨大點會死錯人,一定會出其他form, 問題係,會唔會基本形態就以通販,其他就以魂限咁出!
橫掂都係抽大蛋,多少少稅0者:34:真骨雕呢條line派貨咁雕,魂限反而穩陣D添~~~

麥師 發表於 22-10-2014 17:06:26

:$Kuuga終於發肉完成!:!等咗n年…

lkoko 發表於 22-10-2014 19:13:56

真得係KUUGA.........:)

swatch-01 發表於 22-10-2014 19:26:50

不仔細看∼或者上層皮套,就跟12吋無差別了

pein 發表於 22-10-2014 20:39:38

我以為笨大會好快掟Dark Kabuto同響鬼紅入魂shop,點知都冇聲氣,
所以對會唔會出尐其他form同final form,笨大可能都有尐保留~~~:36:

gingsi 發表於 22-10-2014 21:17:54

好彩一早放左隻舊版~

rakuten 發表於 22-10-2014 21:42:15

咁出法平成拉打最終會出哂,跟住再出昭和.....:47:

KAIXA-913 發表於 23-10-2014 00:11:27

Kuuga!!!! It's Great!!!!:$
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 2015年4月 SHF 真骨雕 幪面超人 古迦 Mighty Form (官圖P5)