mythsgod 發表於 14-5-2014 17:43:07

mankind 發表於 14-5-2014 17:51:14

剛去買,見“x貓"排長龍,諗住走,行落下一層“X前”都係呢個靚價,二話不說即俾錢,最重要唔使排隊

超港人 發表於 14-5-2014 18:19:21

hon8815 發表於 14-5-2014 19:08:54

回復 33# 超港人

請問咩水位?

超港人 發表於 15-5-2014 07:58:42

felixchi 發表於 15-5-2014 09:09:42

回復hon8815

!^*)
超港人 發表於 15-5-2014 07:58 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

still has stock? Or all bought by those other toys shop?

whitedol 發表於 15-5-2014 09:41:54

唔知今晚仲有無呢{:1_222:}

hon8815 發表於 15-5-2014 09:54:32

回復 35# 超港人

謝謝, 呢個現貨價到算合理

超港人 發表於 15-5-2014 10:15:01

宇宙來了 發表於 15-5-2014 11:53:16

回復 39# 超港人

虎虎已經BID到1牛8, 9 啦, 琴日個價成歷史啦如果之後唔多貸返

AK30 發表於 15-5-2014 14:47:15

Japan yen 24 25, raising..........

Gainax 發表於 15-5-2014 15:16:19

其實尋晚放工in's 成個場都已經兩牛

今次應該唔會有27Y事變了

Godzima 發表於 15-5-2014 15:17:20

啱啱喺 Y拍 同呢度某一師兄交收咗 YF29 黑雀,個師兄超級好人,竟然只收我熊貓價,仲有三重保護 packing,全新八隻直角單膠紙,又好傾,贏晒!!

:43::43::43::43::43:
:34::34::34::34::34:
:73::73::73::73::73:

多謝師兄!!如果我仲有 FD 想要會再揾你!!

:77::77::77::77::77:

柿崎速雄 發表於 15-5-2014 15:35:05

聽講尋日有人為左對抗尋JUNK補排隊黨,施展左影分身人海戰術同佢地鬥搶貨再義賣比其他人WOR! 莫非GODZIMA師兄係受惠者之一?{:1_203:}

Godzima 發表於 15-5-2014 15:56:41

真的嗎??:handshake::handshake::handshake::handshake::handshake:
無論我喺咪受惠者都好,我都要再次多謝該位師兄!!:77::77::77::77::77:
多謝你呀,9527!!{:1_227:}{:1_227:}{:1_227:}{:1_227:}{:1_227:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: yf 29 星期三返 la