Kev.the.panda 發表於 29-4-2007 21:32:17

原文章由 BlackTripleStar 於 29-4-2007 08:32 PM 發表
講開...又講

大家認唔認為 "馬反" 條line D HCM pro 好似做得好D..靚D...

唔知係唔係因為size 大D...上色easy D....起馬 Nu 唔會好似 freedom 敢既樣 :DD

"馬反" 條line 確係正, 連D關節都比較實D, 不過隻Nu有D塊面都上色上到meh晒

漆黑天使 發表於 29-4-2007 21:34:13

原文章由 Kev.the.panda 於 29-4-2007 09:32 PM 發表

"馬反" 條line 確係正, 連D關節都比較實D, 不過隻Nu有D塊面都上色上到meh晒

我都覺....
arm arm 玩返"馬沙反擊戰"系列.....
:love:的確又實又好玩~~

teddyeung 發表於 30-4-2007 00:37:03

之前有大大post過呢個網, 而家再post, 未知既去下喇...:)
http://momoja.blog61.fc2.com/
日本仔將d hcm pro 既pose擺得真係幾好...:love:

destiny 發表於 30-4-2007 00:55:41

原文章由 teddyeung 於 30-4-2007 12:37 AM 發表
之前有大大post過呢個網, 而家再post, 未知既去下喇...:)
http://momoja.blog61.fc2.com/
日本仔將d hcm pro 既pose擺得真係幾好...:love:
呢個web我成日去:)

teddyeung 發表於 30-4-2007 09:19:46

原文章由 destiny 於 30-4-2007 12:55 AM 發表

呢個web我成日去:)

喂...靚仔...
仲有無多d呢類型既網...俾我好喎...:^

destiny 發表於 2-5-2007 00:39:43

今日買左5隻hcm pro...就死架喇:)

kazs 發表於 2-5-2007 00:57:18

原文章由 destiny 於 2-5-2007 12:39 AM 發表
今日買左5隻hcm pro...就死架喇:)
大大又入左邊5款心頭好呀?:shiny:

destiny 發表於 2-5-2007 01:33:26

原文章由 kazs 於 2-5-2007 12:57 AM 發表

大大又入左邊5款心頭好呀?:shiny:
3隻同一樣既.....呢外兩隻係水戰機....:)
聽日先影相

K動戰士渣古 發表於 2-5-2007 11:50:39

3隻陸戰型高達∼??

黑仔 發表於 2-5-2007 13:28:09

仲未入freedom.......:no::no:

destiny 發表於 3-5-2007 21:17:50

唔係3隻陸高....我今日先上到網...希望今晚夜d再有時間post 個3隻係咩:)
你地應該都估到海底用機係咩啦:)

小悟空 發表於 3-5-2007 22:41:18

原文章由 漆黑天使 於 29-4-2007 09:34 PM 發表

我都覺....
arm arm 玩返"馬沙反擊戰"系列.....
:love:的確又實又好玩~~

馬反係好正, 因為部部都大部 d

之前 o個 d 機同埋 陸戰 freedom 簡直就係一隻扭蛋咁, 渣上手真係好無癮 lor

所以我都係揀黎買, 細細隻的除非大平賣先買, 有大隻 d 先買, 不過 seed 機就無興趣

teddyeung 發表於 3-5-2007 22:48:45

原文章由 小悟空 於 3-5-2007 10:41 PM 發表

馬反係好正, 因為部部都大部 d

之前 o個 d 機同埋 陸戰 freedom 簡直就係一隻扭蛋咁, 渣上手真係好無癮 lor

所以我都係揀黎買, 細細隻的除非大平賣先買, 有大隻 d 先買, 不過 seed 機就無興趣

大大你都有道理, 馬反大隻, 增加可玩性, 又powerful d...:)
不過細隻既都ok既, 易收藏...買多d都有位擺...細隻既感覺又精細d...:love:
各有各啦...
如果hcm pro出亞索龍又或自護號就爽咯:^

wiisimon 發表於 3-5-2007 22:49:20

teddyeung 發表於 3-5-2007 23:21:37

原文章由 wiisimon 於 3-5-2007 10:49 PM 發表

我只係想佢出GP03D:)

:@ GP03D??
係就正咯...
最好出哂0083...:)
不過呢排最想出既係百式既米加粒子炮...
最好似EMIA咁, 支炮連密達斯一齊出...:^
頁: 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44
查看完整版本: HCM PRO 分享討論專用區