teddyeung 發表於 25-4-2007 00:07:33

原文章由 008r 於 25-4-2007 12:00 AM 發表

以佢個質素, 4佰唔係問題, 問題係比例同一般 hcmpro 唔同...
如果佢部部機都出 Shcmpro, 咁就會好鬼大鑊.

若然佢出, 睇怕我都要破產...:ice:

destiny 發表於 25-4-2007 00:09:28

原文章由 teddyeung 於 25-4-2007 12:07 AM 發表

若然佢出, 睇怕我都要破產...:ice:
好彩我冇興趣....因為佢大左個比例....我鍾意hcm pro 係因為佢地細隻:)

小悟空 發表於 25-4-2007 00:10:56

原文章由 destiny 於 25-4-2007 12:05 AM 發表

我見過有一張poster...好似bandai已經諗好rx-78-2之後仲有兩部shcm pro....不過我唔識睇日本...唔知係咩機:no:

睇死佢又係出紅渣, 綠渣先

之後又再改少少, 加 d 水貼加 d 武器 再出多次, 然後再轉做電鍍又出多次

咁細隻都要四百幾蚊我十成唔買

destiny 發表於 25-4-2007 00:13:53

原文章由 小悟空 於 25-4-2007 12:10 AM 發表

睇死佢又係出紅渣, 綠渣先

之後又再改少少, 加 d 水貼加 d 武器 再出多次, 然後再轉做電鍍又出多次

咁細隻都要四百幾蚊我十成唔買
我有個朋友話吸引佢既地方係....個台:)

cyrushong 發表於 25-4-2007 00:21:24

EVA 掂喎

destiny 發表於 25-4-2007 00:23:49

你地知唔知mk-2 box set 返左貨呀?
你地有冇人見到出面有呀?
最好港島區:)

黑仔 發表於 25-4-2007 00:34:19

阿....:no:
eva阿...:no:
今日入了79G了.....:love:

destiny 發表於 25-4-2007 00:39:28

原文章由 黑仔 於 25-4-2007 12:34 AM 發表
阿....:no:
eva阿...:no:
今日入了79G了.....:love:
好似好耐冇見你喇:^

Henry 發表於 25-4-2007 00:59:37

原文章由 Douglas.M.Saint 於 24-4-2007 09:44 PM 發表

It should read as MS-06J(Type C).First appear in OVA 08 Team.:)

Please advise if I,m wrong.:)

you are right!!!

refer to the following link

http://www.mahq.net/mecha/gundam/08thmsteam/ms-06jc.htm

黑仔 發表於 25-4-2007 01:35:49

原文章由 destiny 於 25-4-2007 12:39 AM 發表

好似好耐冇見你喇:^

都好似係1,2日..咁快掛住我...:love::^

destiny 發表於 25-4-2007 01:38:01

原文章由 黑仔 於 25-4-2007 01:35 AM 發表

都好似係1,2日..咁快掛住我...:love::^
掛住你d玩具:DD
你入左幾錢呀隻陸高....個個都入左...得我未入:cool:

wansk116 發表於 25-4-2007 01:40:25

我認為shcm-pro前景麻麻,因為價錢太貴,一般人買到幾隻?就算買得起,呢個價我情願買mg喇,我估佢出幾隻就會停

destiny 發表於 25-4-2007 01:42:56

原文章由 wansk116 於 25-4-2007 01:40 AM 發表
我認為shcm-pro前景麻麻,因為價錢太貴,一般人買到幾隻?就算買得起,呢個價我情願買mg喇,我估佢出幾隻就會停
我真係唔知喇....不過係睇d人鍾唔鍾意姐....佢好處係唔洗自己上色同砌...
所以應該有d lazy 既人好我一樣.....唔買mg....哈哈:)

destiny 發表於 25-4-2007 03:08:38

原文章由 kazs 於 25-4-2007 03:08 AM 發表

我就認為笨大實有辦法要我
你係唔係打少左d字呀:)

destiny 發表於 25-4-2007 03:10:03

kazs....你話post 多d相....你去左01-00就停左....咁02-00 同 03-00呢:)
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: HCM PRO 分享討論專用區