DreamWorks 發表於 17-7-2013 18:57:54

回復 114# vin_tg56

謝謝師兄支持...!!

玩具BB 發表於 17-7-2013 18:58:49

我4號單..但係可唔可以都PM埋我先

DreamWorks 發表於 17-7-2013 19:03:44

回復 123# 玩具BB

由於我已經超出左24小時內最大PM數量,所以麻煩各位有興趣嘅師兄
去我Facebook PM我留底電話

DreamWorks Production

我會盡快回覆...!!

謝謝師兄支持

mbi 發表於 17-7-2013 19:35:30

DreamWorks 發表於 17-7-2013 19:48:39

回復 125# mbi

師兄可以到我facebook留下電話嗎...!?

edwardwong 發表於 17-7-2013 19:52:39

有興趣, 大大若有空請PM我, thanks~

HKCAPTAIN 發表於 17-7-2013 19:54:23

HT 請慎重考慮第二批货全部眼重油過及換返頭一批貨d頭:77:

DreamWorks 發表於 17-7-2013 19:54:39

回復 127# edwardwong

由於我已經超出左24小時內最大PM數量,所以麻煩各位有興趣嘅師兄

我會盡快回覆...!!

謝謝師兄支持

ZARD 發表於 17-7-2013 19:56:33

油咗真係似好多~

DreamWorks 發表於 17-7-2013 19:57:54

回復 130# ZARD

謝謝師兄支持

小志強 發表於 17-7-2013 20:11:56

回復apollovin

應該係光線問題...加上自己影相麻麻...唔好意思呀..!!
DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:03 AM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

千祁唔好咁講,上次見師兄重油tony已經十分出色,今次直頭拯救安尼於水深火熱之中,我後追既話都想請大師你幫手。:64:

KC@toys 發表於 17-7-2013 20:11:57

DreamWorks 大,成功起死回生 ... 相都靚左好多

sunrise1234 發表於 17-7-2013 20:13:02

我也要pm, 謝謝師兄

DreamWorks 發表於 17-7-2013 20:16:39

回復 133# KC@toys

幸得某師兄指導,努力練習,希望你會喜歡啦...!!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 20:17:19

回復 134# sunrise1234

我會盡快回覆...!!

謝謝師兄支持
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14
查看完整版本: The Dark Knight Rise 夜神起義 - CatWoman 眼部重油 [超多劣圖.不喜勿插]