DreamWorks 發表於 17-7-2013 10:53:18

回復 3# 伏特加

謝謝師兄,小弟還在學習階段,有幸得到好多師兄指教,希望日後仍可得到師兄你支持啦..!!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 10:53:45

回復 4# kelvin1024

女人仔,戴左會好好多架..!!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 10:54:24

回復 5# ycjack88

唔會浪費啦...只要花少少時間就可以修復左佢..!!

LV 發表於 17-7-2013 10:55:10

油完幾順眼....但帶上眼罩又有點怪.....隻左眼珠是否油得重手了,而且形狀油了係鵝蛋形而唔係正常人的圓形

LV 發表於 17-7-2013 10:55:54

油完幾順眼....但帶上眼罩又有點怪.....隻左眼珠是否油得重手了,而且形狀油了係鵝蛋形而唔係正常人的圓形

venson8789 發表於 17-7-2013 10:56:06

DreamWorks 發表於 17-7-2013 10:59:42

回復 6# leobigeasy

已經PM左你..!!

ivykwong1997 發表於 17-7-2013 10:59:48

回復 1# DreamWorks

錢在這裡, 師兄拿去.
我要優先 ~! {:1_227:}

DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:00:56

回復 7# qiy

今次我只係加大左眼珠,所以其他部份都予以保留,真心話,其實本身只係眼出事,其他都唔會太差,所以小小改動就得..!!

BigOil 發表於 17-7-2013 11:01:24

靚咗又有神,好好多!anne眼珠係大,但HT又將人改頭換面!
其實我都冇諗係咪HT跟本攞唔到D明星頭像權,自己老作等多d人訂呀!所以連豆雞都睇得出唔似佢哋都咁出,因為怕人告?!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:01:49

回復 9# koube

謝謝師兄支持...!!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:02:11

回復 10# EDMONDLUN

謝謝你咁快手支持呀師兄..!!

mcdonaldsmark 發表於 17-7-2013 11:02:47

師兄的重油之後,令大家找回真正的貓女,唔戴眼罩都可以見人。多谢分享。

DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:02:49

回復 11# 小志強

應該係光線問題...加上自己影相麻麻...唔好意思呀..!!

DreamWorks 發表於 17-7-2013 11:03:14

回復 12# apollovin

應該係光線問題...加上自己影相麻麻...唔好意思呀..!!
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: The Dark Knight Rise 夜神起義 - CatWoman 眼部重油 [超多劣圖.不喜勿插]