Rambo 發表於 4-4-2013 15:32:59

多謝德哥及每一位like過的大大!!!!!!
好開心同感動!!!!!!
一啲幾十元甚至幾元嘅膠公仔對人地黎講雖然唔係啲咩,但係對我黎講都係一件至愛嘅玩物,能夠有人說讚已心滿意足!!!!!
多謝多謝你們每一位,這工程將繼續落去,不斷壯大我的膠膠部隊.......(如果我仲有錢買嘅話.............:42:)

原罪 發表於 4-4-2013 18:10:09

入黎支持下先!

{:1_226:}

Rambo 發表於 4-4-2013 23:44:26

入黎支持下先!
原罪 發表於 4-4-2013 06:10 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

原罪大大,每次出post總少不了你的回應,感激萬分,再一次多謝你!!!!!!!!!:64: :64: :64:

原罪 發表於 5-4-2013 00:21:51

原罪大大,每次出post總少不了你的回應,感激萬分,再一次多謝你!!!!!!!!!
Rambo 發表於 4-4-2013 11:44 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

睇唔到就無得講…
睇到無奶油唔撐你{:1_220:}

好懷念你既幽默標題…可惜竟然咁多人掃你興…

Herpa500 發表於 5-4-2013 09:45:27

:71: :71: :71: 十分正呀, 支持:43:

stephenchow 發表於 6-4-2013 18:40:23

好有心機,like咗!!!!!!{:1_220:}
大大你種類都好廣下,不過唔見有美國英雄?

Rambo 發表於 8-4-2013 16:56:53

終於放咗第100隻啦,好嘥時間,但又好開心有人讚及回應,再一次多謝你地!!!為第200隻努力!!!!!!!自己推一下先,唔好介意!!!!!!!!!!:(

Rambo 發表於 14-5-2013 22:16:23

放咗200隻,自己再推一推!!!!!!:DD
向第300隻出發!!!!!!!!!

Premiumvip 發表於 16-5-2013 18:35:09

勁呀大大!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rambo 發表於 25-10-2013 14:51:46

唔好意思,又自推!!!!{:1_197:}
向第400隻邁進!!!!!!!

lk_yau 發表於 25-10-2013 15:25:28

哎呀, 師兄, 原本係你, 我常在FB見到你珍貴的圖呢, 很多謝呀!:64:
一早Like爆了{:1_208:}{:1_226:}

Rambo 發表於 25-10-2013 15:35:07

回復 26# lk_yau

THANKYOU VERY MUCH大大!!!!!!!!!!!:64:

lk_yau 發表於 25-10-2013 15:38:05

回復lk_yau

THANKYOU VERY MUCH大大!!!!!!!!!!!
Rambo 發表於 25-10-2013 03:35 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

我謝你才對, 是原罪兄介紹Clifford兄, Clifford兄再介紹給我的. {:1_205:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 我將所有膠公仔擺哂上fb,希望大家like爆佢!!!(第300隻啦!!)