brotherseven 發表於 9-4-2013 21:12:08

我都中咗!!! Yeah!!!

宇宙之王者 發表於 9-4-2013 21:16:25

好似十個九個中!恭喜! {:1_199:}

mana 發表於 9-4-2013 21:53:21

今次好易中:71::71::71:

mikepanda97 發表於 9-4-2013 22:52:56

抽唔到, 鬆一口氣
mikepanda97 發表於 9-4-2013 04:27 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

原來 下晝仲未公怖完,抽中了,但會原價讓比朋友

toyscrazyman 發表於 9-4-2013 23:13:38

今次300隻,以平常心去抽不強求,無就等23,但咁樣反而中左{:1_208:}

jay_c 發表於 9-4-2013 23:35:27

原先我都覺得機會唔大,因為我張VIP係剛剛出戰損T800時申請,會員no 已經差唔多係2000,加上有唔少大大為抽Mj入會,人數應該唔少,但原來抽中的no.都係4位數字(1000以上),所以比預期易中咗

alexxyuen 發表於 10-4-2013 00:25:03

我都中左好嘢∼點都要讚讚eb今次安排得好又可以收多d會員支持者又唔洗排咁辛苦兼杜絕c9同南亞人,唔中的最少可預留23號,另外今日排ht都好滿意,員工好禮貌又真係會鴿實重排人仕,所以又要讚讚

kenso23 發表於 10-4-2013 01:36:54

唉......好似人人都中得我唔中,冇抽獎命真係慘

EdBat 發表於 10-4-2013 01:47:33

原來自己記錯number, 其實中左....! 比自己嚇親!:51::(:67:

龍珠迷 發表於 10-4-2013 02:51:42

又中了... 太好運了

7仔 發表於 10-4-2013 02:54:16

真係好:77:
好多人中:71:

figo2007 發表於 10-4-2013 08:16:21

Yesgod bless!! Thank god!!

rickytse5 發表於 10-4-2013 09:34:11

回復 201# jay_c

jay_c 發表於 10-4-2013 09:47:08

回復 208# rickytse5

原先以為有二,三千個VIP去爭300隻,同依家千零個去抽,機會真係大好多

bunchan 發表於 10-4-2013 10:52:21

恭喜中奖既师兄~~~~~~:71:
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: ENTERBAY MICHAEL JORDAN 23 集中討論區