longbb1129 發表於 19-3-2007 18:51:24

回覆早乙女Getter:

其實做金毛獅王要幾多盒Lego同要幾多錢買 Lego真係好難答你...因為我D Lego係好多年不斷買下買下買落.....無認真計過要幾多錢, 而且每盒Lego都可能有唔同零件比我用, 所以好難講要幾多盒.....

我都好想超合金魂出金毛獅王,我本身已有好多超合金魂 (超過30個)....4月會出"傳說巨神"....我一定買...!!!:):)

丸子 發表於 19-3-2007 18:59:19

擁有這隻的超合金已經不炫了
大大
就是您這隻才叫炫!!
真是超級帥的!!
加油!!
再多來幾個作品

米肥 發表於 19-3-2007 19:08:08

心口隻獅子好 Q :)

Vince 發表於 19-3-2007 20:55:50

wa ... 隻 金毛 真係好正 arr ... 真係好有興趣知大大點整的 :shy:

玩具人傀儡 發表於 19-3-2007 21:06:25

真係好得喎......不如砌隻三冠王呀:shy:

聶風 發表於 19-3-2007 21:27:06

DAITETSUJIN-17 發表於 19-3-2007 22:43:20

大大近期黃金俠有無興趣切!!可以開下眼界!!期待!!:no:感謝!!!!

rider01 發表於 19-3-2007 22:51:41

個大鼻好cute. 正!

aleccso 發表於 19-3-2007 23:20:56

居然可以合體 .....

Cappuccino 發表於 19-3-2007 23:33:23

一個字 - 勁... :)

longbb1129 發表於 20-3-2007 00:30:43

聶風:   開班教砌 Lego..?...ha ha.....真係多謝台舉.....

DAITETSUJIN-17 :黃金俠我都好鍾意....不過我暫時想砌超合金魂無出過果D.....個感覺正好多......

----我覺得最正就係我每件作品都係獨一無二...........

kakoeiboy 發表於 20-3-2007 01:02:31

toto 發表於 20-3-2007 02:23:17

樓主功力非同小可...好勁
睇相個隻Lego 金毛獅王好似活動性都唔差喎
不如擺多幾個pose影上嚟分享呀

EvilCat 發表於 20-3-2007 05:56:43

以 lego 黎講勁似... 只要加埋把火炎劍就 perfect! :loveliness:

rto 發表於 20-3-2007 09:19:36

wah....pretty good jobs man...
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: [原創][作品分享]Lego 金毛獅王