aswdv 發表於 21-2-2012 14:41:46

多謝樓主詳細報導, 祝早你日康復

nela 發表於 21-2-2012 15:48:42

get well soon ah !!! tks yr details report as I only know the Rider story for 超和 ...

Junichi 發表於 21-2-2012 16:18:39

支持好相!! 祝早日康復!!

halo森美 發表於 21-2-2012 16:25:58

響鬼系列 紅色03.個隻唔係叫裁鬼咩?:63:
祝你傷勢快點復原!

haleyho 發表於 21-2-2012 17:23:27

:71::71::71:
支持靚相, 另外, 祝早日康復!!:64:

ivan0012 發表於 21-2-2012 18:23:47

真係點都要支持啊!!!!!!!!!!!!!!!!!1

御遠將 發表於 21-2-2012 18:53:22

祝大大早日康復,還有好多玩具等緊你去買和影架

pcwolf 發表於 21-2-2012 19:49:10

!!!! take care ar....呢個POST 點都要頂一下吧..D資料咁豐富...

wwoonn 發表於 21-2-2012 20:56:41

祝早日康復:64:
您的___長度不符合要求。當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節

Douglas.M.Saint 發表於 21-2-2012 21:11:50

What a cool post must support!:)

And get well soon! :)

nwt15 發表於 21-2-2012 22:09:15

樓主早日康復!!!

pein 發表於 21-2-2012 23:12:45

呢個系列係我好痛恨的。全套14隻,13隻係舊角色,1隻局住我呢啲收全 ...
kaihins 發表於 21-2-2012 08:16 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

03係裁鬼~~~~~:(

kit0829 發表於 22-2-2012 00:06:22

C兄祝你早日康復!!
正POST 依套我都入左全套 真係好正!!

kaihins 發表於 22-2-2012 09:22:17

唔好咁講,我都唔係好有錢咋。只係鍾意頭像,由以前第2彈就開始收到而家。多謝你祝福,希望可以早日唔駛再綁紗布(^^)

分享玩具你我有責,應該嘅應該嘅(^^)

我都覺得我隻手“嗰日”好似生化危機啲喪屍手咁呀(><) 不過佢而家其實係係隻"豬手"(哈)

係呀,隻狗仲喺屋企。放心∼佢都係出於自衛,唔要畀嗰兩隻咬至咬傷我咋(^^)

咁似?!?!? 嘩∼你整到我對你樣都好有興趣咗(^^) 快快add我FaceBook(哈哈哈) 我AC係Chong Kai Hin。

我就啱啱同你相反,我就比較熟悉平成(^^)

[halo森美]+多謝你哋糾正,我已更新咗喇。Thank You Thank You(^^)

+[老文]+[人物]+[一條輝]++[杉原杏璃]+++++++[御遠將]+++[德哥]++
多謝大家嘅祝福+支持(^^)因為啲相係未畀狗咬之前已經影好咗架,所以自己幾滿意。(如果而家你要我單手影出呢啲相......我諗暫時就好大問題,哈) 有大家嘅祝福加上女友的照顧,我一定會好快好嘅!

PS: 今日下晝會入嘅朱古力+卡。喺TD好似冇見過有人出幪面超人卡嘅Post?如果影到相,到時介紹下先(^^)

老文 發表於 22-2-2012 10:08:36

Ganbaride Card ...我只有玩港版...想問問有咩card係啱decade腰帶用或劇中用過?:77:
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 就算得單手,都要完成的[幪面超人頭像Part 11]報告(^^)