lokyi 發表於 19-8-2012 23:47:33

請問有冇人有全部he-man人物圖!:77:

pierreinhk 發表於 20-8-2012 08:29:40

回復 226# lokyi

try this website:
http://www.he-man.org/

tolete 發表於 21-8-2012 08:44:51

黎緊果幾隻五顏六色的公仔邊過有興趣買啊?

lokyi 發表於 21-8-2012 10:34:56

我是死士,一定買!:30:

劉波 發表於 21-8-2012 15:52:29

我都係等下個月的長頸俠。
幾乎一個月一隻。

tolete 發表於 26-8-2012 17:23:41

長頸俠Mekaneck必買啦,其他果D唔知乜水我就無興趣啦

劉波 發表於 28-8-2012 12:21:36

預計買埋出年應該買完了.
除非佢出2000年版的figure模!! 例如獸人, 渣治我最喜歡的奸角咁我就會買..

tolete 發表於 29-8-2012 20:20:00

我想佢出埋兩頭怪

劉波 發表於 29-8-2012 22:02:21

就係諗住佢出年出埋雙頭怪。
同埋蝙蝠魔一兩個手下跟蝙蝠兵。

tolete 發表於 30-8-2012 16:40:18

還有一隻叫做Ninjor好似忍者果隻我都想佢出

劉波 發表於 30-8-2012 22:42:59

唔能識!! 出年年尾一個骷髏頭堡同蛇山作結.

tolete 發表於 31-8-2012 19:37:45

睇呢到啦:http://www.he-man.org/collecting/toy.php?id=1241

tolete 發表於 31-8-2012 19:39:16

heman 個網頁有, 你去睇睇吧呢度唔比我貼!

劉波 發表於 1-9-2012 12:30:54

好似幾正....佢係骷髏魔的手下嗎?
現在我很辛苦....
BANDAI站在破產頭上等我....
MOTUC仲要買多幾隻....
1:18 BATMOBILE....無錢買...巴模同車模都好恐怖...
仲有MS, 同埋NECA的ROCKY, ROBOCOP,
仲之想得到的都想買, 結果係煩惱中....

tolete 發表於 1-9-2012 15:50:40

系啊,我鐘意佢多過Jitsu!
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)