simpsons 發表於 17-8-2011 00:47:17

:77: thanks~~~~~~~~~

asasas 發表於 17-8-2011 01:49:03

超正SUPPORT SUPPORT

asasas 發表於 17-8-2011 01:52:46

超電子生化人 好有回憶的機械人 謝謝大大 SUPER THANKS for your great sharing!!!!!!

leo2004 發表於 17-8-2011 02:00:17

神宗一郎 發表於 17-8-2011 03:14:50

咁多代戰隊我比較喜歡恐龍同五星,因為兩隊戰隊可以玩大合體

小玥玩具大堂 發表於 17-8-2011 04:54:58

嘩~~~呢本嘢真係不得了~~~:71:

老文 發表於 17-8-2011 09:11:27

好正..資料詳盡...一定要搵佢返來做細味:71:

老文 發表於 17-8-2011 09:17:59

戰隊玩具睇落的確鈍鈍地,某d戰隊合體亦很簡單..但玩具感同巨大感強烈....我幾拾歲人玩番都好有童年回憶味:71:

hali 發表於 17-8-2011 09:48:43

太精采啦..要珍藏!!
獸連者後的戰隊比較有印象...不過呢本野只介紹去到獸拳戰隊...如果有埋轟音, 侍, 天裝, 海賊 就perfect lu...

minpetitko 發表於 18-8-2011 01:24:36

就咁睇,真係無邊隻係靚,可能真係要睇過套野先有愛~
真係有形有款既唔多.......
話時話我仲有隻5星戰隊大龜,十幾年前買成4魚半,得意在有閃光燈同發聲....(龜都有叫聲= =)
成隻都係膠,唔知有無人收添~

xoxokin 發表於 18-8-2011 11:51:43

早期戰隊機械人及基地要塞都好正, 後期戰隊的機械人真係好唔得 >T<!!!

benbenben4213 發表於 18-8-2011 12:12:59

戰隊玩具睇落的確鈍鈍地,某d戰隊合體亦很簡單..但玩具感同巨大感強烈....我幾拾歲人玩番都好有童年回憶味:7 ...
老文 發表於 17-8-2011 09:17 http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

首先要多謝樓主無私分享

小弟都有呢本中文版,期待 35週年嗰本能儘快中文化

另外同意老文兄說法,雖然DX係一舊大木,可動性不及食玩,但 DX 既巨大感卻是食玩所沒有的
頁: 1 [2]
查看完整版本: 戰隊玩具大全圖鑒分享