狂四郎 發表於 4-4-2007 15:48:45

原文章由 toysfans2000 於 4-4-2007 15:45 發表

你有好多呀!!:he::p:shiny:
無喎!:^只不過睇下邊個有之嘛!:^

gackthk 發表於 4-4-2007 15:49:48

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 03:48 PM 發表

無喎!:^只不過睇下邊個有之嘛!:^

大閘x:!

狂四郎 發表於 4-4-2007 15:50:52

原文章由 gackthk 於 4-4-2007 15:45 發表

我帶面具去
我醜得滯至真

不過一定要請35仔
話唔定佢攞幾個lv 比你:DD
三五仔自己就lv.佢俾人就pk(百記)咋:^

香港人 發表於 4-4-2007 15:57:12

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 03:50 PM 發表

吓, 去到咁極端, 可能俾番買神話時, 舖頭入個袋俾你喎...:no:

gackthk 發表於 4-4-2007 15:59:48

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 03:50 PM 發表

哈哈~~咁又係~~~~
:!

gackthk 發表於 4-4-2007 16:00:21

原文章由 香港人 於 4-4-2007 03:57 PM 發表

吓, 去到咁極端, 可能俾番買神話時, 舖頭入個袋俾你喎...:no:

好難講~~:!

狂四郎 發表於 4-4-2007 16:01:07

原文章由 香港人 於 4-4-2007 15:57 發表

三五仔不嬲都極端分子嘛!:^話時話人兄隻冥王後篇第一隻搞成點呀!:^

狂四郎 發表於 4-4-2007 16:06:06

心心真係去了喇!:die:

香港人 發表於 4-4-2007 16:06:17

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 04:01 PM 發表

三五仔不嬲都極端分子嘛!:^話時話人兄隻冥王後篇第一隻搞成點呀!:^
冇呀, 邊有得換吖, 接受現實冇外盒囉, 講真都係張紙皮...

kartret 發表於 4-4-2007 16:06:36

唔見35 仔係到真係唔慣 :love:

香港人 發表於 4-4-2007 16:06:59

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 04:06 PM 發表
爭到的家產最終未又係冇晒:!

狂四郎 發表於 4-4-2007 16:23:19

原文章由 香港人 於 4-4-2007 16:06 發表

冇呀, 邊有得換吖, 接受現實冇外盒囉, 講真都係張紙皮...
四郎同人兄同一命運!不過仲等緊消息呀!話雖係張紙皮!但買開頭版仲係有少少唔開心嘛!:^
不過也好在係紙皮!如果係TV BOX-SET咁就大鑊囉!:o

狂四郎 發表於 4-4-2007 16:24:39

原文章由 kartret 於 4-4-2007 16:06 發表
唔見35 仔係到真係唔慣 :love:
親假期前去米蘭站入貨卦!:^

gackthk 發表於 4-4-2007 16:42:03

原文章由 狂四郎 於 4-4-2007 04:06 PM 發表

下~~幾時既事~~~:?

gackthk 發表於 4-4-2007 16:43:20

龔如心昨病逝
(明報) 04月 04日 星期三 03:30PM
華懋    集團主席龔如心    昨日在養和醫院病逝,享年70歲,較早時傳出她患上癌症。

龔如心身家豐厚,在《福布斯》今年3月公布全球富豪榜,龔如心排行第154,估計去年身家達328億港元,成為亞洲第一女富豪。她與家翁王廷歆    的世紀爭產案亦同樣矚目,爭產案糾纏了9年終由龔如心獲勝訴,接管丈夫遺下的300多億元財產,王廷歆則要支付6億元訟費。

但龔如心透過律師表示,為了保持家庭和諧,決定不會向王廷歆追討訟費,亦不追究王廷歆未有按法庭命令,披露誰人向他借出4100萬元打官司,世紀爭產案終於告一段落。

真係wooooo:!
頁: 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 [980] 981 982 983 984 985 986 987 988 989
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區