聖鬥士JACK 發表於 22-4-2007 00:27:37

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:23 AM 發表

原來死士有咁多種,我算係星矢漫畫死士,我有為漫畫星矢而買NDS 的Jump Ultimate Stars。

另外漫畫冇咁多星矢精品至買神話,幸好間中都出吓漫畫頭盔(山羊、白羊角、邪武、巨蟹胸等等)
有無消息冥王神話中文版幾時有:?
我喺旺角見到日版出左2期:):)

香港人 發表於 22-4-2007 00:28:28

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:27 AM 發表

風魔小次郎睇過吓,拳王創世紀就冇,不過有睇續集,

bt'x睇晒,靜鬥士翔買咗返屋企...

靜鬥士翔係車田既敗筆...:sad:

我個一輝桌布post, 冇人睇所以推左去第二版...:ice:

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:28:48

原文章由 香港人 於 22-4-2007 00:26 發表

唔買日版點叫死士~~!!:!
話時話人兄係咪齊左電影的LD版呢?:^

香港人 發表於 22-4-2007 00:29:17

原文章由 聖鬥士JACK 於 22-4-2007 12:27 AM 發表

買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版
買日版

mushroom 發表於 22-4-2007 00:29:18

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:26 AM 發表

日文定中文呀!:^

我買台版的(當年叫鋪頭幫運過來),我不喜歡"'水瓶神拳"等譯法..

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:29:19

原文章由 香港人 於 22-4-2007 00:28 發表

靜鬥士翔係車田既敗筆...:sad:

我個一輝桌布post, 冇人睇所以推左去第二版...:ice:
四郎有睇呀!:^

聖鬥士JACK 發表於 22-4-2007 00:29:56

靜鬥士翔:*得2莆就:ice:

香港人 發表於 22-4-2007 00:29:57

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:28 AM 發表

話時話人兄係咪齊左電影的LD版呢?:^
係, 但冇開過...黎睇:!

mushroom 發表於 22-4-2007 00:30:10

原文章由 聖鬥士JACK 於 22-4-2007 12:27 AM 發表

冇...可能要等G 出完先...:no:

香港人 發表於 22-4-2007 00:30:27

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:29 AM 發表

我買台版的(當年叫鋪頭幫運過來),我不喜歡"'水瓶神拳"等譯法..
買日版就冇事啦~~!!:)

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:30:37

原文章由 香港人 於 22-4-2007 00:29 發表

買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版買日版
買日版

http://i161.photobucket.com/albums/t226/cheukkit_2007/DSCN6005.jpg
正:^

香港人 發表於 22-4-2007 00:30:46

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:29 AM 發表

四郎有睇呀!:^
得你睇過咋~~!!:cool:

mushroom 發表於 22-4-2007 00:30:50

原文章由 香港人 於 22-4-2007 12:29 AM 發表

買日版

若完全版連台版都冇,我就買日版...:)

香港人 發表於 22-4-2007 00:31:21

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:30 AM 發表

http://i161.photobucket.com/albums/t226/cheukkit_2007/DSCN6005.jpg
正:^
X1000:)

mushroom 發表於 22-4-2007 00:31:46

原文章由 香港人 於 22-4-2007 12:30 AM 發表

買日版就冇事啦~~!!:)

睇唔明嘛...
頁: 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 [1729] 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區