kartret 發表於 22-4-2007 00:16:46

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:15 AM 發表

好正的,過場動畫又好睇....

死士唔玩好奇怪....
一隻沒得跳既格game... :cool:
要扣分 :!
fans 向的確唔錯~ :love:

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:16:50

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 00:15 發表

死士唔玩好奇怪....
四郎係神話死士咋!樣樣都死士的話四郎會變成冥界死郎架!:^

聖鬥士JACK 發表於 22-4-2007 00:17:56

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:15 AM 發表

死士唔玩好奇怪....
出嚟做野之後就無打喇
:!
平時放工行吓旺角就歸家:sleep:

mushroom 發表於 22-4-2007 00:18:22

原文章由 kartret 於 22-4-2007 12:16 AM 發表

一隻沒得跳既格game... :cool:
要扣分 :!
fans 向的確唔錯~ :love:

我們都是Fans嘛,Bandai算係咁啦,當然Sega出會更好...:)

mushroom 發表於 22-4-2007 00:18:41

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:16 AM 發表

四郎係神話死士咋!樣樣都死士的話四郎會變成冥界死郎架!:^
:DD

聖鬥士JACK 發表於 22-4-2007 00:19:13

死士唔玩好奇怪....
我係屬於玩具死士

kartret 發表於 22-4-2007 00:21:45

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:18 AM 發表

我們都是Fans嘛,Bandai算係咁啦,當然Sega出會更好...:)
YES :DD
係朋友屋企玩過, 幾好玩的 :DD

聖鬥士JACK 發表於 22-4-2007 00:22:16

原文章由 香港人 於 22-4-2007 12:16 AM 發表

因為打機苦手, 可能買黎儲下既會...

不過入左射手聖衣箱,青銅嘅未入
:DD

mushroom 發表於 22-4-2007 00:23:25

原文章由 聖鬥士JACK 於 22-4-2007 12:19 AM 發表

我係屬於玩具死士

原來死士有咁多種,我算係星矢漫畫死士,我有為漫畫星矢而買NDS 的Jump Ultimate Stars。

另外漫畫冇咁多星矢精品至買神話,幸好間中都出吓漫畫頭盔(山羊、白羊角、邪武、巨蟹胸等等)

mushroom 發表於 22-4-2007 00:23:38

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:23 AM 發表

原來死士有咁多種,我算係星矢漫畫死士,我有為漫畫星矢而買NDS 的Jump Ultimate Stars。

另外漫畫冇咁多星矢精品至買神話,幸好間中都出吓漫畫頭盔(山羊、白羊角、邪武、巨蟹胸等等)

香港人 發表於 22-4-2007 00:25:05

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 12:23 AM 發表

咁就係真正既車田大叔fans~~!!
風魔小次郎同bt'x有冇睇??
拳王創世紀同靜鬥士翔呢~~!!

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:26:05

原文章由 mushroom 於 22-4-2007 00:23 發表

另外漫畫冇咁多星矢精品至買神話,幸好間中都出嚇漫畫頭盔(山羊、白羊角、邪武、巨蟹胸等等)
日文定中文呀!:^

香港人 發表於 22-4-2007 00:26:47

原文章由 狂四郎 於 22-4-2007 12:26 AM 發表

日文定中文呀!:^
唔買日版點叫死士~~!!:!

狂四郎 發表於 22-4-2007 00:27:01

原文章由 香港人 於 22-4-2007 00:25 發表

四郎無睇拳王囉!其他都有睇架!:^

mushroom 發表於 22-4-2007 00:27:11

原文章由 香港人 於 22-4-2007 12:25 AM 發表

風魔小次郎睇過吓,拳王創世紀就冇,不過有睇續集,

bt'x睇晒,靜鬥士翔買咗返屋企...
頁: 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 [1728] 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區