香港人 發表於 12-4-2007 21:12:09

原文章由 kartret 於 12-4-2007 09:00 PM 發表

現任黃金有一定既人氣, 手代木可能怕畫個唔知咩樣出黎會比人插 :DD
要唔同樣唯有等車田版.... :cool:
我都覺雙魚VS 天貴好好睇~ 幫雙魚座平反 :love:

其實呢套野都唔係咁差姐~ 同星矢G 一樣咁好睇 :)
車田 ...
係唔需要懷疑, 真係有化功(退步)的情況, 最新講到天馬返番人間, 處女又係扎米魯出現,打死左幾個冥鬥士...
以前既獨角獸型仔dd

toysfans2000 發表於 12-4-2007 21:13:04

仲有就係好好抽,

香港人 發表於 12-4-2007 21:14:29

原文章由 toysfans2000 於 12-4-2007 09:13 PM 發表
仲有就係好好抽,

巨神你好~~!!:)

toysfans2000 發表於 12-4-2007 21:15:13

hello! H.K GUY!!!

香港人 發表於 12-4-2007 21:15:49

原文章由 kartret 於 12-4-2007 09:00 PM 發表

現任黃金有一定既人氣, 手代木可能怕畫個唔知咩樣出黎會比人插 :DD

車田 ...
G開始有d走火入魔, 除左畫得花得滯, 仲有一人獨大, 獅子座玩晒...

davechan17 發表於 12-4-2007 21:18:02

原文章由 香港人 於 12-4-2007 09:12 PM 發表

係唔需要懷疑, 真係有化功(退步)的情況, 最新講到天馬返番人間, 處女又係扎米魯出現,打死左幾個冥鬥士...
以前既獨角獸型仔dd

我記得車田叔畫左個身形比例超搞笑既星矢(定還是天馬)出黎:DD

davechan17 發表於 12-4-2007 21:18:27

原文章由 香港人 於 12-4-2007 09:15 PM 發表

G開始有d走火入魔, 除左畫得花得滯, 仲有一人獨大, 獅子座玩晒...

我唔太鍾意G既畫風:no:

davechan17 發表於 12-4-2007 21:19:16

車田 ...

話時話,天貴既敵人都係行美形路線的呢:DD

香港人 發表於 12-4-2007 21:21:18

原文章由 davechan17 於 12-4-2007 09:18 PM 發表

我唔太鍾意G既畫風:no:
:shy:話雖如此但小弟仍期期俾錢, 始終打神族都想知道結局如何...

香港人 發表於 12-4-2007 21:23:26

原文章由 yvelung 於 12-4-2007 09:22 PM 發表

d諾厄好勁:!
what is that???

狂四郎 發表於 12-4-2007 21:24:41

原文章由 香港人 於 12-4-2007 21:21 發表

:shy:話雖如此但小弟仍期期俾錢, 始終打神族都想知道結局如何...
都唔記得出到第幾期囉!不過第十期都有買:^

davechan17 發表於 12-4-2007 21:25:28

原文章由 香港人 於 12-4-2007 09:21 PM 發表

都係既:)
不過講真,無論聖鬥士點樣搞新作,都係突破唔到十二宮果陣既精彩

toysfans2000 發表於 12-4-2007 21:26:28

G 既主角係 我-獅子座 :!

香港人 發表於 12-4-2007 21:27:02

原文章由 狂四郎 於 12-4-2007 09:24 PM 發表

都唔記得出到第幾期囉!不過第十期都有買:^
最新出到十一期, 送drama CD, 之前舖頭返極少貨, 搵人幫手係日本果邊摷緊...

davechan17 發表於 12-4-2007 21:27:40

G既處女座表現如何呢?
小弟無特別睇到
頁: 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 [1375] 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區