不死鳥一輝 發表於 12-4-2007 18:01:58

原文章由 香港人 於 12-4-2007 06:00 PM 發表

:DD
其實佢地都冇機會著黃金, 至少星矢五人冇得著, 因為冥界篇俾哈迪斯一野碎晒...
除非救番阿穆, 如果唔係冇人識修補, 貴鬼應該未學滿師...
但掉番轉, 如果整番好, 會唔會有第二代黃金聖衣??
重生通常都會 ...
黃金聖衣同鳳凰座聖衣一樣都有自我修補能力

香港人 發表於 12-4-2007 18:02:18

天貴陳午安

不死鳥一輝 發表於 12-4-2007 18:02:20

就夠鐘脫離公司
今晚見

davechan17 發表於 12-4-2007 18:02:32

原文章由 香港人 於 12-4-2007 06:00 PM 發表

其實佢地都冇機會著黃金, 至少星矢五人冇得著, 因為冥界篇俾哈迪斯一野碎晒...
除非救番阿穆, 如果唔係冇人識修補, 貴鬼應該未學滿師...
重生通常都會 ...

叫雅典娜割多幾次脈應該無問題,再唔係走去搵朱利安迫海皇醒一醒再搶血。:DD

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:03:00

原文章由 香港人 於 12-4-2007 05:56 PM 發表

我諗應該都係人, 好似海鬥冥鬥都係活人, 覺醒後忠誠於某個神...
你講開好快打完, 我又諗起真紅...
龍骨座阿特蘭斯真係超強, 基本上佢一個打晒五小強咁滯...:*
后髮座皮利基都叫陰倒紫龍一野...
最渣係山貓座 ...

龍骨座.....日冕戰士....

呀~~諗起....天界篇,,最後係阿波羅又出現過仲整個火焰頭....但今次d鬥士就叫天鬥士~~~而真紅個d就係日冕戰士.......係直屬apollo???

會唔會出神話:DD

davechan17 發表於 12-4-2007 18:03:12

原文章由 香港人 於 12-4-2007 06:02 PM 發表
天貴陳午安

香港大人午安,雖則都就快入夜喇∼

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:03:46

原文章由 不死鳥一輝 於 12-4-2007 05:56 PM 發表

試下用最終一輝將雙子座先:^
到時整d相黎睇喎~~

香港人 發表於 12-4-2007 18:03:52

原文章由 不死鳥一輝 於 12-4-2007 06:01 PM 發表

但係會唔會都有同一問題, 就係"死"得太耐而救唔番, 求其搵人俾三份一血佢重生, 都要死十二個人...

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:04:07

原文章由 不死鳥一輝 於 12-4-2007 05:56 PM 發表

宜家笑慢最平天雄星幾錢?
咁就唔知~~少去個頭

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:04:50

原文章由 davechan17 於 12-4-2007 05:57 PM 發表

邪武=天蠍
幼獅=山羊
大熊=金牛
那智=巨蟹

呢幾個都還可以,阿瞬條女仲可以著白羊添。

但係水蛇就唔掂喇,撞左水瓶,除非佢肯將就d,褪後少少著雙魚。
不過阿波羅迪一定超唔鋸。:DD

:DD:DD:DD

davechan17 發表於 12-4-2007 18:04:58

一輝大人尋晚唔知咩環境??

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:05:20

原文章由 不死鳥一輝 於 12-4-2007 05:59 PM 發表

真紅的人妖卡妙
(睇下佢嘴唇)
:ice::ice::ice:

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:06:39

原文章由 不死鳥一輝 於 12-4-2007 06:01 PM 發表

冇架~~:cool:
好似係88個星座內得phoenix有呢個能力

davechan17 發表於 12-4-2007 18:06:41

原文章由 香港人 於 12-4-2007 06:03 PM 發表

但係會唔會都有同一問題, 就係"死"得太耐而救唔番, 求其搵人俾三份一血佢重生, 都要死十二個人...

女神既血可以「化無為有」呀,而且最重要係如果十二件黃金都有女神加持既話,咁遲d覺醒埋仲可以多十二件神聖衣添呀!:DD

DomiNic 發表於 12-4-2007 18:10:36

重生通常都會 ...

叫雅典娜首先滴血係d碎晒既聖衣上先...之後52個青銅(88星座-12黃金-24白銀)輪住燃燒小宇宙至極限睇下邊個可以令聖衣復活, 咁就係繼承人....
頁: 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 [1365] 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區