狂四郎 發表於 7-3-2007 16:10:07

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 16:06 發表

組素 已經成為我近年0既最愛:shy::shy:
素體唔係太喜歡所以我年多無砌囉!今晚有時間我POST封筆之作"一年戰爭版高達"你睇呀:shiny:

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:11:33

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 04:10 PM 發表

素體唔係太喜歡所以我年多無砌囉!今晚有時間我POST封筆之作"一年戰爭版高達"你睇呀:shiny:
素組 我倒亂左 打 sor:no:
無計啦 無錢入 噴鎗噴筆嗎:sad::sad:
所以而家都無咩點整高達了
但買就係咁買 希望有一日 有多d錢入到 上色eq啦:shy:

狂四郎 發表於 7-3-2007 16:17:19

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 16:11 發表

但買就係咁買 希望有一日 有多d錢入到 上色eq啦:shy:
所以咪要學懂忍手囉!有好多我都好想買架!最終咪無買!忍忍下咪慣囉!而且玩具永遠都出不完嘛
:die:

[ 本文章最後由 狂四郎 於 7-3-2007 04:18 PM 編輯 ]

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:20:35

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 04:17 PM 發表

所以咪要學懂忍手囉!有好多我都好想買架!最終咪無買!忍忍下咪慣囉!而且玩具永遠都出不完嘛
:die:
忍左手啦而家
hi nu無入
mg沙煞比 見到 #(( 都無入 :no:
mg 黑 strike 遲d出 諗住又唔入住:sad:
太多太多 而家要入埋 機戰 d野 好大獲:DD

Toyxsniper 發表於 7-3-2007 16:21:52

小弟剛剛改o左, 俾d意見!!!
THX!

:shy::shy::shy:

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:23:29

原文章由 Toyxsniper 於 7-3-2007 04:21 PM 發表
THX!

都係太光啦:cool:

狂四郎 發表於 7-3-2007 16:25:54

原文章由 Toyxsniper 於 7-3-2007 16:21 發表
THX!

這張光線好好多但背影要移一移要同獅子座同一角度

狂四郎 發表於 7-3-2007 16:29:33

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 16:23 發表

都係太光啦:cool:
仲有應該找錯圖呀!這張應該光線爆入去的!你應該找張光線由內爆外的

toysfans2000 發表於 7-3-2007 16:35:05

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 04:11 PM 發表

買小幾盒都夠買槍啦!

toysfans2000 發表於 7-3-2007 16:36:59

原文章由 Toyxsniper 於 7-3-2007 04:21 PM 發表
THX!

改得咁快!!! TOYXSNIPER 唔先返工?

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:42:20

原文章由 toysfans2000 於 7-3-2007 04:35 PM 發表

買小幾盒都夠買槍啦!
邊夠呀=.=
1100蚊啦 一套 上色eq起碼:sad::sad:
看招 大家睇下我頭像:shiny:

狂四郎 發表於 7-3-2007 16:44:38

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 16:42 發表

邊夠呀=.=
咁強睇會睇唔到呀!:^

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:45:29

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 04:44 PM 發表

咁強睇會睇唔到呀!:^
試圖 texting:shiny:

toysfans2000 發表於 7-3-2007 16:46:36

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 04:42 PM 發表

邊夠呀=.=

嘩! 我幾時變左你個頭像架! 我要收版權費!!:blame:

不過好勁! 點整架! 用咩 索啡牙??:DD

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:51:44

原文章由 toysfans2000 於 7-3-2007 04:46 PM 發表

嘩! 我幾時變左你個頭像架! 我要收版權費!!:blame:

不過好勁! 點整架! 用咩 索啡牙??:DD
你未出現時 我已經係 聖域109星 灌水星了:shiny::shiny:
不過我都係獅子座的
下次整 曙光女神之灌水:love::love:
頁: 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區