分手勿語仔 發表於 7-3-2007 15:14:50

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 03:10 PM 發表

不過張獅子背景太光太多光

Toyxsniper 發表於 7-3-2007 15:16:22

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 03:11 PM 發表

睇你d野
似 eva 同tf 粉絲多d喎:)

EVA 同 TF 都有少量收藏, 主打神話及高達!!!
:):):)

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 15:18:22

原文章由 Toyxsniper 於 7-3-2007 03:16 PM 發表

EVA 同 TF 都有少量收藏, 主打神話及高達!!!
:):):)
同我一樣呀
eva有少少
tf 有2隻-.-
主力都係高達同神話:DD:DD
我再加少少機戰野:$

toysfans2000 發表於 7-3-2007 15:20:07

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 03:18 PM 發表

同我一樣呀
eva有少少
tf 有2隻-.-

我就唔玩 EVA, 不過有火影&死神&高達扭蛋.

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 15:21:10

原文章由 toysfans2000 於 7-3-2007 03:20 PM 發表

我就唔玩 EVA, 不過有火影&死神&高達扭蛋.
扭蛋-.-我係咩都入下囉 令就入 由佢啦:shy:

狂四郎 發表於 7-3-2007 15:22:56

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 15:18 發表

同我一樣呀
eva有少少
tf 有2隻-.-
睇我D相的背景都知我玩乜多喇!:^

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 15:25:35

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 03:22 PM 發表

睇我D相的背景都知我玩乜多喇!:^
只見高達 幾隻
同好多神話
不過之前聽你講 有2x mg未整:die::die:

狂四郎 發表於 7-3-2007 15:28:54

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 15:25 發表

只見高達 幾隻
同好多神話
不過之前聽你講 有2x mg未整:die::die:
幾盒MG未砌!模型仲有好多盒!PG Wing同GP-03都未砌

toysfans2000 發表於 7-3-2007 15:30:48

砌一盒模型係要砌得好係要多D時間架!!

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 15:31:14

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 03:28 PM 發表

幾盒MG未砌!模型仲有好多盒!PG Wing同GP-03都未砌
幾盒咋咩
之前又話2x盒:blame::blame:
咁加埋有幾多先
我2x了:shy:

狂四郎 發表於 7-3-2007 15:37:09

原文章由 分手勿語仔 於 7-3-2007 15:31 發表

幾盒咋咩
之前又話2x盒:blame::blame:
咁加埋有幾多先
我2x了:shy:
http://i161.photobucket.com/albums/t226/cheukkit_2007/DSCN5899.jpg
PG後面那些咪高達囉!之前我所講的係03年前那些全部MG有齊嘛!之後就擇來嘛!加埋都過廿盒喇!最後自己買的咪一年戰爭版高達囉!我無話過廿盒未砌喎!:!

[ 本文章最後由 狂四郎 於 7-3-2007 03:40 PM 編輯 ]

狂四郎 發表於 7-3-2007 15:39:22

原文章由 toysfans2000 於 7-3-2007 15:30 發表
咪係囉!所以咪放棄mg囉!:sad:

toysfans2000 發表於 7-3-2007 15:40:17

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 03:37 PM 發表

http://i161.photobucket.com/albums/t226/cheukkit_2007/DSCN5899.jpg
PG後面那些咪高達囉!之前我所講的係03年前那些全部有齊嘛!之後就擇來嘛!加埋都過廿盒喇!最後自己買的咪一年戰爭版高達囉!我無話過廿盒未 ...

模型神童狂四郎!!

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:03:14

原文章由 狂四郎 於 7-3-2007 03:37 PM 發表

PG後面那些咪高達囉!之前我所講的係03年前那些全部MG有齊嘛!之後就擇來嘛!加埋都過廿盒喇!最後自己買的咪一年戰爭版高達囉!我無話過廿盒 ...
誤會左sor:sad::sad:

分手勿語仔 發表於 7-3-2007 16:06:22

原文章由 toysfans2000 於 7-3-2007 03:30 PM 發表
組素 已經成為我近年0既最愛:shy::shy:
頁: 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區