不死鳥一輝 發表於 8-4-2007 21:23:20

原文章由 香港人 於 8-4-2007 09:19 PM 發表

應該都唔係同星矢講, 呢個靚仔專打麻甩佬冇手軟...
係你夾硬話阿瞬唔係好漢...
咁阿瞬邊忽似漢:*

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:23:30

原文章由 香港人 於 8-4-2007 09:21 PM 發表

其實...卡妙做法有d自欺欺人, 無論點條路都係冰河自己揀, 冇得阻...
將人阿媽推落萬丈深淵, 仲同你講師徒之情. 打你兩巴先得...
最後佢都 覺醒
知道 咩係正義之拳 一個男人應該為咩而戰:):)
可能因為 多蒙 同東方不敗 關係 特別鐘意師徒:shy::shy:

不死鳥一輝 發表於 8-4-2007 21:23:54

原文章由 分手勿語仔 於 8-4-2007 09:18 PM 發表

師徒之情 正義之拳 何解 你感覺唔到咩:$:$
感覺唔到

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:24:02

原文章由 不死鳥一輝 於 8-4-2007 09:22 PM 發表

同冰河鬥射冰
冰河贏左果度...
有印象無畫面:ice:

不死鳥一輝 發表於 8-4-2007 21:24:07

原文章由 分手勿語仔 於 8-4-2007 09:20 PM 發表

我問係咪果到
妮句都記得0既
係罵亞瞬 因為之前中左路娜 果招 好似幻魔拳咁0既野之後
佢出現d野 係到問自己
大家都知 路娜出招之前都中左卡隆0既 幻矓拳 啦...下刪1w字:shy:
路尼下話:?

toysfans2000 發表於 8-4-2007 21:24:17

回手手:我入左好耐架呀, gx-13, 我仲有 2隻 gx-03(超力仔) , 1隻 gx-28 (戰鬥機械), 1隻 gx-31 (V仔), 1隻 GX-32 (好金俠), 仲有最新既 GX-36 (迪迪仔) :)
黎緊6月會補完 gx-23 (珍寶珠):shiny:

不死鳥一輝 發表於 8-4-2007 21:24:32

原文章由 分手勿語仔 於 8-4-2007 09:23 PM 發表

最後佢都 覺醒
知道 咩係正義之拳 一個男人應該為咩而戰:):)
可能因為 多蒙 同東方不敗 關係 特別鐘意師徒:shy::shy:
多蒙=杜門?

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:24:34

原文章由 不死鳥一輝 於 8-4-2007 09:21 PM 發表

卡隆...卡隆...卡隆...

叫我做咩?

唔係叫你啊!死開啦...我係叫佢啊...

而家睇番 海鬥士 時 d畫真係:cool:

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:24:53

原文章由 不死鳥一輝 於 8-4-2007 09:24 PM 發表

路尼下話:?
字幕問題姐:)

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:25:44

原文章由 toysfans2000 於 8-4-2007 09:24 PM 發表
回手手:我入左好耐架呀, gx-13, 我仲有 2隻 gx-03(超力仔) , 1隻 gx-28 (戰鬥機械), 1隻 gx-31 (V仔), 1隻 GX-32 (好金俠), 仲有最新既 GX-36 (迪迪仔) :)
斷空我呀 對唔住呀:sad::sad:
v型 同超力仔 都係手手補完計劃之中
你無入gx-34 :?

香港人 發表於 8-4-2007 21:26:07

原文章由 不死鳥一輝 於 8-4-2007 09:23 PM 發表

咁阿瞬邊忽似漢:*
係個樣乸乸地...:shy:
真係男人黎吖嘛...乸型金牌殺手:DD

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:26:44

原文章由 不死鳥一輝 於 8-4-2007 09:24 PM 發表

多蒙=杜門?
接受唔到杜門個名:ice::ice:
king or heard 多蒙.卡修 見參:):)

香港人 發表於 8-4-2007 21:27:02

原文章由 toysfans2000 於 8-4-2007 09:24 PM 發表
具神曬命呀:no:
我得隻超力咋...:die:

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:27:06

原文章由 香港人 於 8-4-2007 09:26 PM 發表

係個樣
古古怪怪又ko一個亞瞬:DD

分手勿語仔 發表於 8-4-2007 21:27:44

原文章由 香港人 於 8-4-2007 09:27 PM 發表

具神曬命呀:no:
我得隻超力咋...:die:
手手得 34咋:sad:
頁: 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 [1175] 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區