gackthk 發表於 6-4-2007 02:33:18

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 02:31 AM 發表
呀! 馬仔=馬士基

正是...........
我之前入呢間or依家依間trading

最後..........choose左trading........
都係岩既
如果唔係
比人cut左

toysfans2000 發表於 6-4-2007 02:37:52

聽日TALK 過
I :sleep: lar
bye bye

gackthk 發表於 6-4-2007 02:39:37

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 02:37 AM 發表
聽日TALK 過
I :sleep: lar
bye bye

ok!
byebye:!

nwcwa 發表於 6-4-2007 03:51:29

走哂喇?...

香港人 發表於 6-4-2007 04:11:36

未走但差唔多喇...35仔仲未瞓???

porcelain 發表於 6-4-2007 09:29:09

未走~

狂四郎 發表於 6-4-2007 10:59:55

早晨呀各位!噚晚做乜個個群攻教皇架!為了份工少上來都無可厚非嘛!:^不過教皇就唔好剩出icon嘛!起碼講兩句說話喇!大家都有誠意上來的.無謂為了些少事而鬧交喇!:^

gackthk 發表於 6-4-2007 11:12:25

原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 10:59 AM 發表
早晨呀各位!噚晚做乜個個群攻教皇架!為了份工少上來都無可厚非嘛!:^不過教皇就唔好剩出icon嘛!起碼講兩句說話喇!大家都有誠意上來的.無謂為了些少事而鬧交喇!:^

無呀
無事lu
我地係太熱血姐
男人之間既事一晚就唔記得架啦

哈哈
好啦
我下次出多d字先post啦:DD

是非係越辯越明:DD
大家都係想聖域啦

雖然yesterday係有小小發悔氣
哈哈 但依家唔記得哂lu :DD

gackthk 發表於 6-4-2007 11:13:05

原文章由 porcelain 於 6-4-2007 09:29 AM 發表
未走~

地奇成日都咁早起身既???????????:shiny:

狂四郎 發表於 6-4-2007 11:17:56

原文章由 gackthk 於 6-4-2007 11:12 發表

無呀
無事lu
我地係太熱血姐
男人之間既事一晚就唔記得架啦

哈哈
好啦
我下次出多d字先post啦:DD

是非係越辯越明:DD
大家都係想聖域啦

雖然yesterday係有小小發悔氣
哈哈 但依家唔記得哂lu :DD
一路返工一路讀野真係好辛苦架!四郎都試過!:!

狂四郎 發表於 6-4-2007 11:19:28

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 02:17 發表
不過香港係做唔到完完整整既物流流程, 因香港係一個轉口港, 同意嗎??
絕對同意!:o

gackthk 發表於 6-4-2007 11:38:19

原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 11:17 AM 發表

一路返工一路讀野真係好辛苦架!四郎都試過!:!

係呀...........真係幾辛苦................:cool:

狂四郎 發表於 6-4-2007 11:46:21

原文章由 gackthk 於 6-4-2007 11:38 發表

係呀...........真係幾辛苦................:cool:
咁教皇就要努力喇!:^係香港無錢好慘架!特別想結婚時呀!樣樣都要錢架!單一結婚相都要萬三呀!成幾大箱神話飛過架!:DD

gackthk 發表於 6-4-2007 11:52:00

原文章由 狂四郎 於 6-4-2007 11:46 AM 發表

咁教皇就要努力喇!:^係香港無錢好慘架!特別想結婚時呀!樣樣都要錢架!單一結婚相都要萬三呀!成幾大箱神話飛過架!:DD

我都知係會好貴.............
我見我表哥同錢用到放血咁..............:cool:

狂四郎 發表於 6-4-2007 12:14:13

原文章由 gackthk 於 6-4-2007 11:52 發表

我都知係會好貴.............
我見我表哥同錢用到放血咁..............:cool:
而且最怕D唔識性的人幫手搞呢!:!錢又唔係佢出但意見又多多!:o
頁: 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 [1036] 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區