gackthk 發表於 6-4-2007 01:31:19

原文章由 小山羊 於 6-4-2007 01:28 AM 發表

教皇都唔使講sorry
我諗咁多位同僚都唔會怪你又係教皇又係車皇雙重身份
因為你有雙重性格:DD:DD
(迷之聲:咁即係精神分裂?
我::blame::blame:)
大家都係講笑姐:DD

哈哈
無野wooo
我呢排真係好煩同好多野做................
真係唔想打咁多字
咪出個logo支持下
同話比大家聽我係度.......................:!

toysfans2000 發表於 6-4-2007 01:31:52

原文章由 gackthk 於 6-4-2007 01:29 AM 發表

係早幾日....................................姐..........
早幾日我都同4郎講過我做緊assignment.................
所以有d忙..............................:cool:

咁又咁多時間係TF?:*

porcelain 發表於 6-4-2007 01:31:54

原文章由 gackthk 於 6-4-2007 01:29 AM 發表

係早幾日....................................姐..........
早幾日我都同4郎講過我做緊assignment.................
所以有d忙..............................:cool:
你仲有幾多 assignment要交啊?

toysfans2000 發表於 6-4-2007 01:33:34

哦!! 果然係高級員工!! 好啦! 呢獲就原諒下你啦!!:ar:

nwcwa 發表於 6-4-2007 01:34:25

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:31 AM 發表

做咩咁燥呀具神?
安安唔好玩咩?:love::^

nwcwa 發表於 6-4-2007 01:35:08

原文章由 porcelain 於 6-4-2007 01:31 AM 發表

最終果份(電車計劃)都仲未做...
:DD:DD:DD

nwcwa 發表於 6-4-2007 01:35:21

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:33 AM 發表
哦!! 果然係高級員工!! 好啦! 呢獲就原諒下你啦!!:ar:
:o:o:o

toysfans2000 發表於 6-4-2007 01:35:37

35仔!! 你要儲晒十二金先有資格喎

porcelain 發表於 6-4-2007 01:36:20

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:35 AM 發表
35仔!! 你要儲晒十二金先有資格喎
唔覺唔覺..........我仲差天蠍就齊:o

toysfans2000 發表於 6-4-2007 01:36:35

原文章由 nwcwa 於 6-4-2007 01:34 AM 發表

做咩咁燥呀具神?
安安唔好玩咩?:love::^

冇玩啦!! 已經回盒封印左!!

toysfans2000 發表於 6-4-2007 01:37:05

原文章由 porcelain 於 6-4-2007 01:36 AM 發表

唔覺唔覺..........我仲差天蠍就齊:o

咁鬼平, 快D入啦:DD

gackthk 發表於 6-4-2007 01:37:28

原文章由 toysfans2000 於 6-4-2007 01:31 AM 發表

有幾多個post..................唔係好多ja wo..
之前叫左人help我買野呀ma.......................
:cool:

香港人 發表於 6-4-2007 01:37:29

其實即係p場咁, 老細開間場係俾人嚟玩, 冇理由成日都玩埋一份麻...
間唔中同0地爹下有事出面0個0的, 未係做大佬本0羅...
我覺得教皇幾好吖, 雖然我只0黎左幾日...

gackthk 發表於 6-4-2007 01:37:58

原文章由 porcelain 於 6-4-2007 01:31 AM 發表

岩岩ko完一份
仲有2份..................:cool:

gackthk 發表於 6-4-2007 01:39:46

原文章由 香港人 於 6-4-2007 01:37 AM 發表
其實即係p場咁, 老細開間場係俾人嚟玩, 冇理由成日都玩埋一份麻...
間唔中同0地爹下有事出面0個0的, 未係做大佬本0羅...
我覺得教皇幾好吖, 雖然我只0黎左幾日...
:sad:
好感動呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad:
頁: 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 [1031] 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區