fourson 發表於 6-6-2011 12:53:17

可唔可以出返d反樸歸真既系列?

newnov 發表於 6-6-2011 13:21:35

如果好似 g gundam 咁熱血就好

唔好成日都係冷係 cool 冷係悲情 o既劇情啦

K動戰士渣古 發表於 6-6-2011 14:26:01

唔好出現第二個肥田或者大河原就得喇

felixchi 發表於 6-6-2011 15:07:19

Extreme Gundam?

tom0083 發表於 6-6-2011 15:27:54

個黑影似乎係左右兩隻高達的剪影組成(左右有不對稱)唔通又會玩Union式變形?
仲有點解唔飛咗大河做機設:Beginning (比堅呢)Gundam 同Extreme(Urgly) Gundam 已經去到令人不安的地步。
仲想折磨一衆高達Fans到幾時!

pingpung 發表於 6-6-2011 15:33:14

近呢十年以黎,真係無一隻Gundam令我有當年睇 Z, ZZ 之類既激情再出現過。:79:

為左方便出多D玩具而設定大於用心設計一個有型既造型,高達如是,咸蛋如是,幪面超人更加係代表。:79:

pingpung 發表於 6-6-2011 15:34:46

睇呢張剪影,會吾會又係似巨人殖裝咁樣心口有把好長既劍呢?:80:

多其 發表於 6-6-2011 15:58:26

近呢十年以黎,真係無一隻Gundam令我有當年睇 Z, ZZ 之類既激情再出現過。

為左方便出多D玩具而設定 ...
pingpung 發表於 6-6-2011 03:33 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

贊同﹗我唔否認wing gundam係帶來對高達世界既新衝擊,不過之後既gundam,我無咩興趣,對00既fans黎講,sorry,其實佢地好似係抄返rx-78既劇情咁,所以我先有感而發,希望可以出一d好似係g gundam咁熱血既片,又或者獨角獸咁估唔到驚喜既機設,不要再有 x-gundam、trun-a、咩星者呢d我會打入黑歷史既野出黎了…

leoko 發表於 6-6-2011 16:30:07

看上去不错,是高达DCD吗?

Gundam@EFSF 發表於 6-6-2011 16:49:23

which there is somenew concept & even exceed 00!

paul886 發表於 6-6-2011 17:02:21

又睇下今次搞乜。。。

021b17 發表於 6-6-2011 17:05:30

唔好好似Beginning配色咁花就好了

newnov 發表於 6-6-2011 17:07:58

可唔可以換渣古做主角 ? 試下肥身形渣古唔錯

Gackt 發表於 6-6-2011 17:10:49

快d現真身啦!!!:45:

UnDeR_C 發表於 6-6-2011 18:47:40

如果係 00 的後繼機...即係又要繼續打 ufo...
我好想睇番 d 正常的高達...唔想再打 ufo >
36韜 發表於 6-6-2011 12:12 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

c兄 呢個機會好細...話晒"新作" 點會跟番00 打外星人/_\
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Gundam新作品,6月13日發表