ZION 發表於 7-6-2010 17:43:38

375劇場 VOL 1 之 WAR MACHINE 之系譜

375劇場 VOL 1 之 WAR MACHINE 之系譜前言:好多人要買齊IRON MAN Mark1~Mark VI,但係見D上色真係買唔落手。咁橋買到WAR MACHINE,冇理由冇其他角色陪佢。咁橋又搵到MARK 2。可以建立WAR MACHINE系譜。WM:「我係WAR MACHINE, 好多人想要我。」VOOOOOM.......WM:「咦...你係乜水?」MARK 2:「靚仔,唔好唔記得你係由我演變出來的,可以話我係你老豆。」WM:「噢...好閃...你真係高貴...請受小弟一拜...」」MARK 2:「雖然我係大咖哩啡,但我係唯一兩集都有戲份的機体來的。」
WM:「係WOR...」MARK 2:「而家d後生冇大冇細,等我教訓下你先得!.」

WM:「咦...果邊有d聲WOR...」MARK 2:「邊度?」WM:「我感到有股強大力量...」
VOOOOM.....WM:「肥佬,你係乜水?」MARK 2:「衰仔,佢係Mark 1呀,可以話佢係我老豆。」MARK 1:「靚仔,唔好唔記得你地都係由我演變出來的......」
WM & MARK 1:「請受小弟一拜...」MARK 1:「而家d後生冇大冇細,等我教訓下佢先得!.」MARK 2:「老豆,細路仔唔識世界...你唔好怪佢LA...衰仔,重唔叫快d叫阿爺...」WM:「哦,阿爺。」
WM & MARK 2:「咦...果邊有d聲WOR...」MARK 1:「邊度?」MARK 2 & WM:「我地感到有股強大殺氣...」MARK 1:「我都FEEL到有股強大殺氣...」欲知後事如何 請看下回分解下回預告 375劇場 VOL 2 之 強者登場

Somebody_Ex 發表於 7-6-2010 17:46:17

好得意~~~支持~~~:)

手榴蛋包飯 發表於 7-6-2010 17:56:35

MKII 的反光效果挺不錯的~

ZION 發表於 7-6-2010 18:06:41

回復 3# 手榴蛋包飯

Yeah...like the movie

無明 發表於 17-6-2010 00:44:42

頁: [1]
查看完整版本: 375劇場 VOL 1 之 WAR MACHINE 之系譜