clement3 發表於 12-5-2010 10:02:54

真是非常吸引的Collection !

矢吹丈 發表於 12-5-2010 10:14:28

好正, 多謝分享!

滴滴仔 發表於 12-5-2010 10:18:42

好正 ~~ 3吋幾的toys ..果然有吸引力:handshake:

我只有5~6雙GIJ

手榴蛋包飯 發表於 12-5-2010 10:19:18

好豐富的收藏...有很多都沒見過...

玩具Kenny 發表於 12-5-2010 10:37:18

:71:大過我張電腦枱

HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 11:06:52

呢set係唔係6"黎架,隻綠魔iron man(我一直都唔知點叫佢:()係邊個系列?

lok12049 發表於 12-5-2010 11:53:36

"步步X"DVD機搖控呀~~!!!:71:

玩具烈士-奇雲 發表於 12-5-2010 12:28:30

回復 18# 滴滴仔

多謝大大支持!! 呢個係6吋系列黎~
我反而無玩3.75喇....2者選其1~~~

玩具烈士-奇雲 發表於 12-5-2010 12:33:42

呢set係唔係6"黎架,隻綠魔iron man(我一直都唔知點叫佢)係邊個系列?
HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 11:06 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

大大你好! 我無估錯你應該係問HULKBUSTER ARMOR?
用綠巨人比教好~~ 綠魔會令人聯想SPIDER-MAN既GREEN GOBLIN~ ha!

如果係既 呢隻係屬於toybiz Marvel Legends既Legendary rider series喇!
可以開頭蓋露出tony樣貌!!!! 呢隻唔錯嫁~~~

virtualman 發表於 12-5-2010 14:00:00

好熱血既粉絲,多謝你既分享!:71:

SARU 發表於 12-5-2010 16:27:10

好正,多謝分享

evilalive 發表於 12-5-2010 16:55:28

Impressive ironman collection, but who is that man with mustache?:p

HORSEORPHNOCH 發表於 12-5-2010 17:00:50

大大你好! 我無估錯你應該係問HULKBUSTER ARMOR?
用綠巨人比教好~~ 綠魔會令人聯想SPIDER-MAN既GREEN...
玩具烈士-奇雲 發表於 12-5-2010 12:33 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

唔係呀,係美國隊長color嗰隻,係spider man入面個綠魔做左美國國防部部長之後用架ma

riderfun 發表於 12-5-2010 17:20:09

Ironman ~ 裝著變身! Interesting!!!!

玩具宅人 發表於 12-5-2010 18:01:00

好似仲爭隻HOUSE OF M VER IRONMAN:44:
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: Secret File: IRONMAN的秘密基地!!! (P.3 6吋全甲集結)