cclsuper 發表於 30-4-2011 20:11:08

:50:大大,我現在才知甚麼是玩具狂熱,真令我眼界大開,但我想你不是住在這裏吧!!!

cclsuper 發表於 30-4-2011 20:11:39

:50:大大,我現在才知甚麼是玩具狂熱,真令我眼界大開,但我想你不是住在這裏吧!!!

半田健人_555 發表於 30-4-2011 20:15:15

老師個倉永遠都係咁壯觀!:handshake::handshake::handshake::handshake:

goodto 發表於 30-4-2011 20:35:29

:shiny::shiny::handshake::handshake:

人仔貓 發表於 30-4-2011 20:40:56

早晨大佬!!不知不覺差不多放完假,下星期又要返工~_~

同場又加映~~呀爺~~
TD玩具老師 發表於 30-4-2011 11:39 http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
嘩~ 呢個珍寶大膠先係寶物啊~

TD玩具老師 發表於 30-4-2011 21:42:52

謝謝大大們的回應~剛剛回家..

本來想賣黑色細長條形的海綿,但樓下十蚊店搵極都搵唔到..結果賣了這些.

大家比較一下,俾D意見丫~~當然仍然搵緊合適的配件~
未用..

用後..

玩具白痴 發表於 30-4-2011 22:23:15

TD玩具老師 發表於 30-4-2011 22:48:56

Thanks bro.
我現在不是住那兒的。
To DrChanBlackJack大佬...玩具書就有好多,嘻嘻。
To bbf,7星俠...好掛住你們,如有facebook可add me。
To 玩具白痴...咁謙呀大佬,用這login!係呀,是貼椅腳的海綿,但我仍搵緊更好的替代品。

wunba 發表於 30-4-2011 23:17:33

great collection

Shiro 發表於 30-4-2011 23:33:42

老師呢個起飛腳pose足以證明個腳眼joint有幾強!

rochai 發表於 1-5-2011 00:25:55

金毛!!正!!今晚可以玩殘你隻野!!

bbf1125 發表於 1-5-2011 00:46:06

Thanks bro.
我現在不是住那兒的。
To DrChanBlackJack大佬...玩具書就有好多,嘻嘻。
To bbf,7星俠...好 ...
TD玩具老師 發表於 30-4-2011 22:48 http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

大佬已 add 左你 la :64:

海虎 發表於 1-5-2011 01:08:58

老師原來搬新屋...恭喜晒羅

D@ZAce 發表於 1-5-2011 01:15:39

玩具屋:handshake::71::shiny::64:

hayadomaru 發表於 1-5-2011 02:31:36

老師咁多玩具, 有無買保險呢? 如有應怎樣買呢??
小第都有很多玩具, 儲咗廿幾年(當然無老師咁多:()
都驚萬一有意外唔知點算:unhappy:
最後老師真係好博愛:shiny::handshake::64:
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 小弟的玩具屋~~