Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的玩具櫃及game嘆息之壁 - Page 4: 2012國慶假更新一拍

回覆 14# 的文章

每層約只有28-30cm高。
好多ps2 game!!!:36:
what a collection!!!
古蘭森,虎龍王,黑天使(黑金色的機體)...是什麼公司出的..在那買?
:71: :71:
原帖由 srwoglon 於 9-7-2009 10:02 AM 發表
古蘭森,虎龍王,黑天使(黑金色的機體)...是什麼公司出的..在那買?

日本雜誌: 電擊HOBBY 誌上限定

It has made over 30 figures for SRW OG, you can find it from:
>> 拍賣 website
>> toy shops in Mongkok

Reference can be made to:
電擊限定超級機械人大戰 OG figure 全系表 + 終極討論區

http://www.toysdaily.com/discuz/forum-36-1.html
D GAME係用咩 " 痴 " 上去既呢 ???

好壯觀吓都 ~~~
回復 22# 威哥仔

問得好,老實說, 這是 嘆息之"地板"......^_^!
Tidy and lovely!  A lot of SRW collection can be seen!  Thx sharing!  :)
頭像被屏蔽
好多機戰~~~:handshake:
great collections!:71:
遇到知音啦...終極黑天使:handshake:...(我都有).....thx for sharing!
回復 28# hehemimi

So, please also update your thread and share your collection.:47:
龍珠都幾齊下,,,勁!! 隻風之魔莫非自嘖