Toysdaily 玩具日報

查看: 34695|回復: 58

訂做只新櫃,250*180*25,花左成個星期時間先執好晒。
將書房個櫃清吉晒,將以前擺唔出黎超合金同SIC人車set開晒,將露宿街頭近2年嘅變形金剛清理好,亦放左一堆唔愛的老變和掉左一大堆盒後,就入晒櫃了∼
當我以為執得企理時......先發覺,仲有D騎馬武者同TFE無位放,以及只龍爭虎鬥B仲企系個玻璃箱度.....orz,唔理佢了。反正呢度已經系我98%嘅玩具了,亦已經留咗位俾D新玩具。
再多D的話,咪又搬番入書房只吉櫃度咯∼∼∼

其實唔系好夠擺,再遲D要加成4截先得∼最大問題系易入塵,要去買D膠條包翻個門∼

右1∼3層,神話咯,希望唔好再有更多的了,擺嘅時候真系好麻煩,跌黎跌去∼

右4∼5層,SIC人車set同Hyper Hero,兩只電腦奇俠台車真系超阻定。

右6層,我無咩超合金,都系晒度了,問題系黎緊只大贊卡放系邊.......

中1層,RAH拉打,連220都企埋,又企到3浸卟∼∼∼再企多幾只都無問題的

中2層,立雜12",同一只睇落幾唔錯的老翻小雲

中3層,美式英雄

中4層,Cloud嗰兩台車又系好鬼阻定,呢層仲有好多位,以後愛黎放D立雜action figure∼

中5層,其他合金,勇者王∼

左1層,一眼睇晒∼

左2∼4層,呢三層煩左我好耐,本來想一層放晒文哥,一層放晒老麥,一層放晒BW的,但無奈一層系放唔落20幾文哥的,老麥我又無咁多只,BW果D又大件頭,都系放唔晒,於是就變左咁:
2層放MP之前果D都唔識點講了∼連山口都有∼

3層系電影版,留晒位俾黎緊果D嘎啦∼
4層系BW、BWII和BW NEO,只放啱size嘅入去,BM大猩猩同BWR01兩只要另外揾位了,放唔入。

左5層:真實系咯∼∼∼

之前放唔入嘅老變,就入番只舊櫃了∼山口式亦放翻在舊櫃∼

功德完滿,多謝收睇∼

98% and still have space for future toys.......:71:

Your display is great.
何等的壯觀呀
:52: :52:
有心機加好整齊
:71:
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
我都想有新櫃:70:
頭像被屏蔽
已经是达人的等级了 :71:
收藏真豐富:shiny:
頭像被屏蔽
偶像:love:
真係好正,想問下底部D光管換既時候麻唔麻煩。同埋可唔可以PM我整左幾多錢。謝謝。
應有盡有~~~~:shiny:
:47: :30暈...
:shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :handshake: :handshake: :handshake: :handshake: :handshake: :D :D :D :D :D :71: :71: :71: :71: :71: great !!
I love this kind of show-off post very much!  :71:

When I have time for my "show-off" post................ :56:
原帖由 xleo 於 24-6-2009 12:05 PM 發表
真係好正,想問下底部D光管換既時候麻唔麻煩。

都唔會的∼揭起塊玻璃就得了∼頂燈就應該會麻煩D,不過再麻煩都系幾年一次的事啦∼
GOOD AR>>>我都想個櫃有燈呀:80: :80: