Toysdaily 玩具日報

查看: 9167|回復: 17

【錄音重溫】 My 903 高達blog訪問! (3/5)

Finally use the "low tech" recording... using the recording function of my PPC...
Enjoy, fans of Gundam! :)
& very interesting the Maria makes the 高達同好聚 sounds so "official"

Click the link below to listen :)
http://hk.myblog.yahoo.com/gundam_efsf/article?mid=3825

:handshake: 高達文化在傳媒繼續:! 介入
我在24/4受訪了, 不知道甚麼時候播放, 也不知道怎麼錄音, 而且替您找節目重溫怎麼聽的時候發現自己都Miss了播出... |||Orz

http://www.881903.com/page/zh-tw/BrowseSchedule.aspx?ItemId=962

要給錢才可以聽重溫 |||Orz
喂!得閒上吓我地個節目客串吓致得ga,雖然網台唔夠商台大,都有返d Fans ga!
我都上過商台 同 TVB,講香港嘅男女問題﹔喺電台、電視台,就住就住,講吓D皮毛嘢就夠鐘,講得唔盡情﹔
上嚟我節目就可以同愛好高達的聽眾講吓D深入話題。

903 叱o宅叱叱o宅 2009-04-27
http://xun6.com/file/XXXXXXXXXXXXXXXX20090427.rar.html

903 叱o宅叱叱o宅 2009-04-28 (訪問Mythsearcher在第2節最後)
http://www.xun6.com/file/XXXXXXXXXXXXXXX20090428.rar.html

要Download 就快手! 回帖致得ga....否則冇下次

條Link 唔放喇,覆都無人覆吓•
邊個想聽請留名~  PM你

原帖由 Mythsearcher 於 29-4-2009 03:37 發表
我在24/4受訪了, 不知道甚麼時候播放, 也不知道怎麼錄音, 而且替您找節目重溫怎麼聽的時候發現自己都Miss了播出... |||Orz

http://www.881903.com/page/zh-tw/BrowseSchedule.aspx?ItemId=962

要給錢才可以聽重 ...

u haven't recorded it?:58:
原帖由 Tasuku 於 29-4-2009 04:55 AM 發表 喂!得閒上吓我地個節目客串吓致得ga,雖然網台唔夠商台大,都有返d Fans ga!我都上過商台 同 TVB,講香港嘅男女問題﹔喺電台、電視台,就住就住,講吓D皮毛嘢就夠鐘,講得 ...

也許真是太久沒有聽電台節目,原來是有這樣的,很多無聊話!
Mythsearcher的訪問還不到一分鐘給他說話,希望Gundam@efsf 會不一樣吧。
原帖由 clement3 於 30-4-2009 06:59 PM 發表

Mythsearcher的訪問還不到一分鐘給他說話,希望Gundam@efsf 會不一樣吧。

電台節目每日都做,咪廢話加請你上去攝時間囉,如集佢要做Scoop 就會好D,起馬俾你講到個Point 出嚟。
Gundam@efsf 好似上過同一個節目嘅,介紹Blog 嗰個環節都唔會太短嘅。
M大的訪問真的是太短. 你要唔要特登走去商台錄?
一般嘅訪問可以將你半個鐘Cut 到得返幾分鐘(尤奇是上新聞節目)

但係都要做ga

原帖由 clement3 於 30-4-2009 18:59 發表

should be around 1/2 hr, hope so :)
AS a Gundam fans!  Fully support!  :71: :71: :71:
trust you,正
I am listening to My 903,, I am happy to heard the voice of Gundam@ EFSF 大大 !!:43:
原帖由 msz006_ver.ka 於 3-5-2009 11:48 發表
trust you,正

I chose 2 songs, Wong Oi Ming's Opening & trust U, this one finally :34:

Finally use the "low tech" recording... using the recording function of my PPC...
Enjoy, fans of Gundam! :)
& very interesting the Maria makes the 高達同好聚 sounds so "official"

Click the link below to listen :)
http://hk.myblog.yahoo.com/gundam_efsf/article?mid=3825