Toysdaily 玩具日報

舊貨新入~(YOYO)

今日行過玩具店...見到出咗隻咁GE嘢...
本來買的意欲不高...但聽到有對父母同個仔問個阿姨咩唻...
阿姨話係鐵...我未玩過鐵YO~所以立即買一個...即時拆唻玩.....
做咗個登陸月球、智能旋風同鐵塔進階(SPIDERBABAY~唔係ANGELABABAY)
嚇傻咗個細路=..="

唔講咁多~去相:

總體來說.鐵yo手感好好~~我玩開飛翼~~加上佢無蓋及全黑的設計~一個字:型啊!
聽到鐵yo....以為好重....反而重量適中...唔怕過輕或過重...
講真...我玩過yoyojam的blade同matrixx....一個好重一個好輕=..="
不過兩個都係正yo唻~~~~

講返呢個yo~佢外盒都好掂~好似人哋d特別版咁用膠盒座式~~更加吸引~~~

雖然係98年貨仔~~~但都是值得一入的~~~

我都識玩:he:
唷~~桃兄玩到咩程度???
我唔係太熟~~~剛好玩完1~30招的基本招式~~~
原帖由 知行者 於 4-4-2009 02:44 PM 發表
唷~~桃兄玩到咩程度???
我唔係太熟~~~剛好玩完1~30招的基本招式~~~

我都唔知玩到咩程度,因為好耐冇玩過,唔記得左:(

不過點玩都仲記得ge

但係d搖搖壞哂lu:unhappy:
呢個玩意如果俾d小朋友週街fing認真唔得了:@
supported~~~:58:
以前細細個玩到手指都痛:78:
原帖由 ANNO 於 4-4-2009 04:39 PM 發表

我見過有小朋友係地鐵車箱內玩搖搖:53:
原帖由 ANNO 於 4-4-2009 04:39 PM 發表

希望個價令到小朋友唔買啦...haha~~
要一魚二草......

原帖由 阿T 於 4-4-2009 08:09 PM 發表

我見過有小朋友係地鐵車箱內玩搖搖:53:

佢唔係玩拋繩就好喇~haha~~~

正喎!就甘做一下勁力旋風可以維持到幾多秒?

我個龍球…得四十秒左右……加上學藝未精……:70: