Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Riderfunfun

Beagle 1/10 機甲創世紀及有CM's相在P.3

入硬......:!
好正呀   心郁郁
之前睇介紹那個面罩不是淺藍色嗎??

唔通淺藍色是美版?
有無合金阿?
Really a nice masterpiece from Beagle..too bad it is very pricey.
一來貴, 二來咁大隻...就算買左都無位放...(因為想買埋之後出果幾隻)
咁都係CM's 夠輕巧,容收藏喎:(
苗橋偉都比你念到!!!!!!!!!!!:31:
Good  Good :handshake:
原帖由 行街精 於 17-1-2009 02:42 AM 發表
請問關節實淨嗎??感謝:D

關節都算幾實淨,可以放心玩!
原帖由 沙宏 於 17-1-2009 08:58 PM 發表
一來貴, 二來咁大隻...就算買左都無位放...(因為想買埋之後出果幾隻)
咁都係CM's 夠輕巧,容收藏喎:(

其實CM's 都幾靚,我之前都有買。

頭像被屏蔽
原帖由 Riderfunfun 於 17-1-2009 07:45 AM 發表

放心,轆是前後一樣,可能角度問題。:62:

唔係呀...我都買左...前後轆係一厚一薄架...:67:
原帖由 sundaydriver 於 17-1-2009 11:44 AM 發表

所以係Fans先會買!!:34::71:

我唔係 Fans , 今日都買咗:34:

之前 Megahouse & CM's太細隻了
尤其CM's隻手位太多鏍絲位, 及Megahouse車轆過細, 引致坐上車後,好明顯前轆太小
在人車型態時的比例完全欠咗個氣勢(當然我亦同意有人說Megahouse & CM's合體後, 車轆及比例問題不大)
所以Megahouse & CM's出的機甲系列, 無論睇各大大d 相 or 實物都引唔起興趣
Megahouse& CM's 價錢係平(##相對呢隻售價來說) , 但買玩具無理由因平而入吖
雖然Beagle呢隻仍有不足之處, (如面相, 頸位粒螺絲, 膠感及衫料易爆..etc)
但見官圖及各位放的相,
Beagle 呢隻坐車那種人車合一的比例, 及實物1/10那種大大隻揸上手的手感
令我都忍唔住出手:71:

2009 必買product :76:

好物   但紅衫已破:blame:
呢個post2009年....6年前仲推返上嚟
話時話我買咗仲未玩過.,,,,,問題係,我放咗去邊:Q
正常價係幾錢?{:1_214:}