Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

唉....我唔想再做孤兒仔嘞.....:sad:  
費事又封post......老實講.......我地6傻點都要揾處地方有瓦遮頭傾計...難得咁啱嘴型...:78:
費事成日週圍走又或者去人地d post借宿....... :55:
響未搵到落腳處前.....d 太俗既說話我會忍住唔講.......(p.s.除非真係好"慶"....:*  )
希望呢個post 可以玩耐d啦:64: ! Aggressive-Learning Egger..... :! 進取學習的蛋散)..
ee........#9:he:

原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:10 PM 發表
費事又封post......老實講.......我地6傻點都要揾處地方有瓦遮頭傾計...難得咁啱嘴型...:78:
費事成日週圍走又或者去人地d post借宿....... :55:
響未 ...

出古惑........    :53:
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 07:18 PM 發表

出古惑........    :53:

做人有時要識得走下位....:he:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:19 PM 發表

做人有時要識得走下位....:he:

我光明磊落,,,唔做呢d嘢既:!
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 07:21 PM 發表

我白痴低能,,,唔識做呢d嘢架...可唔可以教我......:unhappy:  

:ar: ..........早d瞓啦
原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 07:26 PM 發表

:ar: ..........早d瞓啦

:p .....咁早
今天午飯菜單
干扁土豆絲
干扁四季豆
甜酸排骨
宮保雞丁
荵花煎旦
蒜蓉炒菜心
蒜蕊炒肉絲
紅燒魚塊
:$川菜
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 07:38 PM 發表
今天午飯菜單
干扁土豆絲
干扁四季豆
甜酸排骨
宮保雞丁
荵花煎旦
蒜蓉炒菜心
蒜蕊炒肉絲
紅燒魚塊

無湯同生果..........點食呀:Q
攞番厨房再煑過......:what:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:10 PM 發表
響未 ...

喳...........微尊旨.......:64:
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 07:38 PM 發表
今天午飯菜單
干扁土豆絲
干扁四季豆
甜酸排骨
宮保雞丁
荵花煎旦
蒜蓉炒菜心
蒜蕊炒肉絲
紅燒魚塊

使唔使食咁多送啊! :*
我lunch食呢個....http://www.thestonegrill.com.hk/
石頭燒...d肉質真係好靚....同事annual dinner中左大獎.....佢請客....約$250一位!:73:
而且我做埋member:! ....三位送一位or 張單8折....有興趣可問我借咭....:78:

原帖由 Warmblood 於 25-11-2008 07:40 PM 發表

無湯同生果..........點食呀:Q
攞番厨房再煑過......:what:

村餐館...係咁架啦....今天女同事請架:45:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:45 PM 發表

我lunch食呢個....http://www.thestonegrill.com.hk/
石頭燒...d肉質真係好靚.......同事annual dinner中左大獎.....佢請客....約$250一位!:73:
而且我做埋member:! ....三位送一位or 張 ...

皇上天天午吃的東西....
非一般lunch.....好正:58:
原帖由 柯柏文人 於 25-11-2008 07:45 PM 發表

石頭燒...d肉質真係好靚.......同事annual dinner中左大獎.....佢請客....約$250一位!:73:
而且我做埋member:! ....三位送一位or 張 ...

:@ $250一位......您報價去報價區啦.....依度佛法華嚴舍....唔好攪攪震:o
...

收到...:64:
原帖由 ekim11 於 25-11-2008 07:48 PM 發表

皇上天天午吃的東西....
非一般lunch.....好正:58:

之前食過幾次....都係d牛柳最正....肉眼扒就一般貨仔!:ar: ......