Toysdaily 玩具日報

查看: 12840|回復: 19

我的Rider及其他

小弟獻醜了。:77:
左邊:頂層主要係robot系玩具,中層拉打(2007年11月才開始儲拉打),底層軍事figure(已玩左好幾年)。
右邊:本來頂層只係排The NEXT,但Black番到黎冇位放,張就下。
:34:
哈哈!睇大家D反應就知道小弟嘅收藏係幾咁流!
都唔係嘅, 起碼你 d 收藏已比我多! 我"O"  咗咀o架啦, C hing! :he:
Not too bad.
It is just a matter of time and space.
As time goes by, your collection will expand.
Keep going.:71:
可能之前都睇過唔少......
原帖由 go-go 於 14-11-2008 08:08 PM 發表
可能之前都睇過唔少......

咁又係, 大家食慣魚翅, 粉絲又點滿足到!:34:
So tidy that I cannot act as........................... :56:

Thx for your great sharing!  :77: :77: :77:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 16-11-2008 11:50 AM 發表
So tidy that I cannot act as........................... :56:

Thx for your great sharing!  :77: :77: :77:

Finally I get your comment! :)

If I have so many toys as you, I cannot make them this tidy, too!
好整齊:71: 好靚
Rider擺放的很整齊,不錯
原帖由 nelngan 於 17-11-2008 06:30 PM 發表
好整齊:71: 好靚

原帖由 簡單無意 於 17-11-2008 07:10 PM 發表
Rider擺放的很整齊,不錯

:( 個玩具櫃係全屋最整齊嘅地方!
我連玩具櫃都好乱!
:77: black同 the first 既12'' 放埋其他拉打12 ''度會仲正呀
最緊要有自己o既玩具天地:66:
雖然我冇收藏figure,不過見到大大最底果排軍人figure真係好靚:43: