Toysdaily 玩具日報

查看: 12894|回復: 17

邊位大大八月中有時間一齊玩?

唔知大家八月中嘅閒日會唔會有興趣去影下相呢?我宜家同人傾緊,日子應該係十八到二十號其中一日,如果有興趣就喺度留個message一齊去玩啦!
今次終於唔係星期六!但係係閒日!?
打工o既唔係個個可以請假去喎~!!:?
雖然小弟次次都去唔倒,:(
但係都睇o下今次有冇機會啦!!
唔該pnchan!!:64:
PNCHAN: 係唔係囡囡呀? 想試玩夜拍, 晚上的西九好靚.
想試下飛燈.
最衰個個禮拜唔得閒。。。 如果唔係,我都想跟甘多師兄學下野! :help:
想去,不過平日就未知得唔得 :80:
閒日的話是否會夜晚攝呢
其實我係想日頭影架,因為夜影實在難度太高啦!不過算啦!係喎!如果十六號呢?你地得唔得呀?我原本都會同mars兄佢地去玩,如果得就話我知啦! 我可以問了可唔可以加model嘅...
原帖由 pnchan 於 6-8-2008 12:03 發表
其實我係想日頭影架,因為夜影實在難度太高啦!不過算啦!係喎!如果十六號呢?你地得唔得呀?我原本都會同mars兄佢地去玩,如果得就話我知啦! 我可以問了可唔可以加model嘅...

:42: 我 weekday (18-20 Aug) 都要返工...
16 號上下午我都應該 ok 可以join :73:
原帖由 於 7-8-2008 11:25 發表
16 號上下午我都應該 ok 可以join :73:

ok lar... u add my msn... I tell u the detail....my msn is pak_ning_chan@hotmail.com
原帖由 pnchan 於 8-8-2008 01:27 AM 發表

ok lar... u add my msn... I tell u the detail....my msn is ak_ning_chan@hotmail.com">pak_ning_chan@hotmail.com

好,今晚番去add 你。:43:
原帖由 於 8-8-2008 11:08 發表

好,今晚番去add 你。:43:

ok....
Interesting. Indoor or Outdoor?
原帖由 sos2sos 於 10-8-2008 02:37 發表
Interesting. Indoor or Outdoor?

齊晒人啦!下個月我再攪過啦!唔該晒!