Toysdaily 玩具日報

查看: 37382|回復: 16

ACGHK2008第十屆香港動漫電玩節 Cosplay準決賽

好高興作日 7月20日 受 ACGHK2008第十屆香港動漫電玩節 邀請到 荃灣 荃新天地 出席 ACGHK2008第十屆香港動漫電玩節 Cosplay準決賽, 以下為大家送上一點活動花緒.

比賽前的大合照, 今次 準決賽 會由 30位 Cosplayer 中選出 20位 參加 在8月1日 至 5日 的 ACGHK2008第十屆香港動漫電玩節 總決賽.

大會評審.

參賽者:

參賽者同加賓 Eva 一同上台.

關楚耀 及 江若林 表演.

20位 勝出的 Cosplayers.

更多圖片:http://hk.myblog.yahoo.com/jw!IyIC.aiEGRloQ1E05UQL7bZI/gallery?fid=5
好似好多三國同Hunter wow :p
大大有機會多用 D80 啦,好多相呀!:handshake:
:@ cos-play 越來越強~
多謝大大出招

動漫節小弟除了影Xbox & Bandai囡囡外:p

Cosplay都是拍攝目標:34:
原帖由 mars 於 21-7-2008 11:08 PM 發表
:@ cos-play 越來越強~

yes ... 水準真係好高 ... 最搞笑同最有印象一定係 爆粗Band友 ... 佢一開聲 就係咁 bi bi bi (bi 左 d 粗口) ... 之後仲唱 LIVE 既 eva 主題曲 ... 我差 d 笑到 影唔到 相 ... :x

是最終兵器彼女嗎?好正:handshake:
原帖由 Vince 於 22-7-2008 14:34 發表

yes ... 水準真係好高 ... 最搞笑同最有印象一定係 爆粗Band友 ... 佢一開聲 就係咁 bi bi bi (bi 左 d 粗口) ... 之後仲唱 LIVE 既 eva 主題曲 ... 我差 d 笑到 影唔到 相 ... :x

:71: 齋睇外形都已經好正, 原來表演重有 d 咁過癮o既野~
原帖由 mars 於 22-7-2008 11:37 PM 發表

:71: 齋睇外形都已經好正, 原來表演重有 d 咁過癮o既野~

其實仲有好多都好正 ... 好似 cutie honey 咁 ...

佢一出場 ... 其他記者大佬即時走位 ... 上到最前影相 .... 由於小弟未食 lunch ... 唔夠佢地快 ... 比人食左個靚位 ... :shy:
原帖由 Vince 於 23-7-2008 02:56 PM 發表

其實仲有好多都好正 ... 好似 cutie honey 咁 ...
?ib_____DXHdoId4o
佢一出場 ... 其他記者大佬即時走 ...

好身材!:Q
今年D質素都OK高WO,有D真係拍得住日本:58:
今年都幾多人玩喎:71:
包羅萬有:love:
好多都唔錯
有官圖睇

原來貂嬋那位,去年我影過她:shy:

原帖由 williamhychan 於 29-7-2008 12:36 AM 發表
有官圖睇

原來貂嬋那位,去年我影過她:shy:

大大今年會去嗎 ?? :58:
原帖由 Vince 於 29-7-2008 10:04 AM 發表

大大今年會去嗎 ?? :58:

書展咁有文化唔o岩我!!

呢D咁好玩盛會先o岩我,預定星期六進場