Toysdaily 玩具日報

[FIGMA]涼宮春日之戶惑~超勇者涼宮~[多圖注意]

原帖由 soundonly 於 5-2-2008 11:58 PM 發表
以限定黎講連埋game700其實都唔算貴
不過呢隻野質素真係同山口差唔多 上色:70:

我都係買左700多幾蚊,有齊晒野
山口麗我有喎 上色冇問題
睇圖呢隻超勇者我覺得只係盒旦上色質素
原帖由 soundonly 於 6-2-2008 00:04 發表
山口麗我有喎 上色冇問題
睇圖呢隻超勇者我覺得只係盒旦上色質素

我影得唔好ja~~^^"
上色來說~~~山口可能真係好過佢~~因為山口麗同Rin 我都有入~~hohoho~~~
但係呢隻D上色一定好過盒旦~XDDD

但係活動能力說~~~山口ELF的關節太易散~~~呢個係要改進的地放~~~
原帖由 吉田龍一 於 5-2-2008 10:52 PM 發表
貴到冇朋友呢

我仲要冇玩PS2 我要埋隻GAME冇用

隻LUCKY☆STAR同呢隻 我都想要

但係隻GAME:56: :56:

立場見解完全一樣,可謂感同身受:unhappy:
小櫻仲未開...:49::49::49:
頭像被屏蔽
good photo ~~
:71: :71:

店頭好似又係only多張電話咭 ....
校服 look ... 無謂....:43:
:shiny: 毒到無朋友呀大大
:die: 七魚唔捨得買喎,點算
好毒呀:help: :help:

等長門:handshake:
好正~~THANKYOU~
真係唔買都要黎睇下....

唔知會唔會出校服版呢......
原帖由 小櫻 於 6-2-2008 00:40 發表
小櫻仲未開...:49::49::49:

你仲未開~~:50:

[放假得閒開來玩la~~好好玩的說:love:
原帖由 moochi 於 6-2-2008 02:21 發表
good photo ~~
:71: :71:

店頭好似又係only多張電話咭 ....
校服 look ... 無謂....:43:

你錯了~~唔只校服look咁小呀.........

see see呢到你就知
http://haruhi-bp.com/special1207.html
原帖由 X-JAPAN 於 6-2-2008 07:30 AM 發表

你錯了~~唔只校服look咁小呀.........

see see呢到你就知
http://haruhi-bp.com/special1207.html

係呀,我比較想要softmap果張
不過我遲左知,冇落到order要店頭:63:
Revoltech Fraulein Extra Parts唔多, 又有D動作做唔到
(就連最基本的正常坐下動作都有困難...)
想問一下樓主Figma有無這個問題?

(P.S.:我唔係涼宮Fans, 但對這Figure都有點動心)
頭像被屏蔽
希望佢會出散裝啦:handshake: ...我都冇電視遊戲機:cool:
原帖由 小豆 於 6-2-2008 08:59 發表

係呀,我比較想要softmap果張
不過我遲左知,冇落到order要店頭:63:

我都係想要softmap 個張.....但係有店頭賣的shop都無呢張.......:unhappy: