Toysdaily 玩具日報

[玩具分享] 我心目中的第一位英雄........HE-MAN !!!!

奇雲兄,好耐冇見!

期望真係見面的一日。

我仲記得: XXX賜我力量!
頭像被屏蔽
八兩金 有d 似 He-Man wor

奇雲大大d He-man玩具仲keep得好好呀......令人羨慕:$

我細過都有好多he-man玩具架......不過因為多次搬屋....而比家人掉曬lu.....:ice:

尖沙咀海運架he-man展(我覺得其實應該係斗斗未裝修好架時候.......有無大大記得清楚d?).......
爸爸有帶我去......係美好架回憶:shy:

至於he-man架跳樓貨........我記得太古吉吉初開果時都有大量........
但當時架我邊有錢o丫...........而家每次想起都好後悔..........:unhappy:
回憶返晒黎~~:$ THX~!

努力除不幸,純真且勇敢,誰可知道他是誰人?
你若存希望,狂想可變真,誰可估計體內潛能?
掃除黑暗,掃除黑心。
你若存希望,奇蹟可發生,毋須驚怕黑夜來臨。
你像明燈,照亮人間,每顆心。
HE-MAN!

HE-MAN intro
http://www.youtube.com/watch?v=JEsHUel04dY

He-man was one of my childhood dream toy!
i remember my dad bought me the Snake Castle

can use the mic provided to make some creepy noise. :34:

Does any big big collect the new He-man Toys from 2002-?
原帖由 willywonka 於 7-1-2008 01:56 PM 發表
He-man was one of my childhood dream toy!
i remember my dad bought me the Snake Castle
?v=0
can use the mic provided to make some creep ...

蛇山嗰咪真係幾攪嘢架:66: 右下架戰車仲正呀,好似會180度頭尾掉摶架
08年係咪有新故事同新玩具呀?
:blame: 請骷髏頭堡賜我力量:*
八十年代是最美好的年代、好多經典野都在這年代。

以前屈臣屎好多玩具賣、變型金剛、He-man, G.I joe
請骷髏頭堡賜我力量!!!:71:

哈哈,令我諗返起細個個時,日日都同我亞媽講個句說話( 係比佢打之前:55: )
除左HE-MAN,仲有虎威戰士啊~~~ 一樣咁經典:$

(圖轉自wik)

電視播果陣我讀緊小學:shy:果陣我成日會諗如果HE-MAN 同 LIONO打邊個會贏?:he:
原帖由 willywonka 於 7-1-2008 01:56 PM 發表
?v=0
can use the mic provided to make some creep ...

:50: 蛇山呀~~~~~~~~~~~~~
小學時向屈銀紙玩具部必睇同必買扭阿媽買既玩具之一!!! :shiny: 但我就比較喜歡he-man既配角多d:he:

p.s. 好耐冇見奇雲大大了
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 14-1-2008 11:09 AM 發表
小學時向屈銀紙玩具部必睇同必買扭阿媽買既玩具之一!!! :shiny: 但我就比較喜歡he-man既配角多d:he:

p.s. 好耐冇見奇雲大大了

係呀; 仲記得 HEMAN 貴D 扭 唔到 阿媽 買,,
  之後 扭 到 舅父 買左隻 " 飛 翼 人 ":66: ..........