Toysdaily 玩具日報

查看: 5420|回復: 30

[新品消息] AMAKUNI超機神 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR

AMAKUNI機神シリーズの新たなる挑戦!
変形・合体ギミック搭載仕様で贈る究極の #ジェネシックガオガイガー が開発中!

今度は「AMAKUNI超機神」でファイナルフュージョン承認!!

続報にご期待ください!

https://x.com/hj_shohin/status/1788003380993855632

呢隻要入?$4000以上?
馬仔 發表於 8-5-2024 10:39 AM
呢隻要入?$4000以上?

我估 5k 以上。
但我比較想知 合左體 會幾大隻
睇變形設計如何先,因為TT好似都會出始源
近年都在license到期時間嗎?很多IP一直不出產品,但經常一出就幾間廠一齊出。
Vince 發表於 8-5-2024 10:46 AM
我估 5k 以上。
但我比較想知 合左體 會幾大隻

睇隻灰模,好似幾大隻,呢個品牌一向貴,真係啊知佢會出幾錢。
我有入AMAKUNI 機神 GGGG,對收藏量大的人來說size 不大不小,剛剛好。但若和Bandai和P+的GGG比較就明顯細了一圈。

這隻超機神如果size和機神GGGG一樣,我估3-4K,若有B記和P+差不多,我都覺得要4-5K。希望佢唔係「Lego」式 變形合體。
allenwalker 發表於 8-5-2024 11:01 AM
睇變形設計如何先,因為TT好似都會出始源

TT有灰模, 看完你會入? 比埋佢上色又點話
gamelife 發表於 8-5-2024 12:40 PM
TT有灰模, 看完你會入? 比埋佢上色又點話

因為有買king j-der,都想補番一隻始源做對手
但最主要都要睇埋邊隻個變形設計處理得好d,如果又貴又同以前cms嗰隻咁,就無謂買啦
allenwalker 發表於 8-5-2024 12:55 PM
因為有買king j-der,都想補番一隻始源做對手
但最主要都要睇埋邊隻個變形設計處理得好d,如果又貴又同以 ...
20CM比機神還矮3CM

T記隻GGGG比例唔多得喎,個身好Q大,不過點解佢可以換裝GGG同GFF? 啲手腳完全唔同樣,除非剩番骨架……
GGGG我都係想pose+出多啲,佢之前隻GGG夠大隻又型仔,不過睇嚟機會都唔大,觀望下笨大可能仲好
Hawk 發表於 8-5-2024 01:24 PM
T記隻GGGG比例唔多得喎,個身好Q大,不過點解佢可以換裝GGG同GFF? 啲手腳完全唔同樣,除非剩番骨架……{:8_ ...

Hawk 發表於 8-5-2024 01:24 PM
T記隻GGGG比例唔多得喎,個身好Q大,不過點解佢可以換裝GGG同GFF? 啲手腳完全唔同樣,除非剩番骨架……{:8_ ...

唔知係唔係角度問題,T記隻GGGG兩隻手(海豚和鯊魚)好似Q版咁短
而家即係有兩間公司都出GGGG?

而家即係有2間公司都出GGGG?
pose plus 幾多年後會出?