Toysdaily 玩具日報

查看: 3775|回復: 16

[新品消息] MOSHOWTOYS 至臻X级 機甲創世記 MOSPEADA

預告 updated

希望細比例, 1:12 就好啦
睇咗其他地方的灰模相,似係"魔改"設定,加咗好多野上去。
睇下可唔可以超越到千值練嗰隻先
千值練個變形雖然已經好正,但早期幾隻d球關容易脫出嘅問題係幾影響手感嘅
allenwalker 發表於 24-4-2024 12:51 PM
睇下可唔可以超越到千值練嗰隻先
千值練個變形雖然已經好正,但早期幾隻d球關容易脫出嘅問題係幾影響手感嘅 ...

我只有千值練第一隻,即係Stick,不停鬆脫玩感真的差,但聽講到Ray同Yellow已改善了。
脫離TV設定太有唔同了睇吓就算
千值版只買過第一隻
都係同個原因冇再支持繼續出的三隻....

MOSPEADA只有TV版先有興趣

除非出1比6,太細冇興趣,買千值好過
ToyKnife 發表於 24-4-2024 02:04 PM
我只有千值練第一隻,即係Stick,不停鬆脫玩感真的差,但聽講到Ray同Yellow已改善了。 ...

我只有買yellow,一樣易甩

That's bad  發表於 25-4-2024 10:01 AM
千直練的產品關節穩定度一直都是問題  不用多長時間關節全都鬆
MOSHOW嘅產品比例不嬲都比較大, 可能呢隻都唔例外
Shxt... Must buy for D.M.S.

好險 外觀改了比較接近原設  
FAZZZZ 發表於 26-4-2024 02:13 PM
好險 外觀改了比較接近原設

有點美式feel,反而不太喜歡
發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
ToyKnife 發表於 24-4-2024 02:04 PM
我只有千值練第一隻,即係Stick,不停鬆脫玩感真的差,但聽講到Ray同Yellow已改善了。 ...

我三隻都有 都係差唔多,我希望呢隻係無得變形,就實實正正擺pose企櫃就好,唔使考慮變形 成隻野可以做得更飽滿
發表於 3 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
VR-052F 好貴,再版都貴兼訂唔切,3個差這個未買到