Toysdaily 玩具日報

查看: 2560|回復: 12

[新品消息] 魂限 ROBOT魂<SIDE AB> 伯尊 BOZUNE 一般用 / 伯冑 BOTUNE 佛遜王機

TV系列全奧拿戰士完成!

「伯尊 BOZUNE 一般用」
「伯冑 BOTUNE (佛遜王機)」
商品化決定!!

詳細は近日公開予定!

https://x.com/t_features/status/1772156489274466607?s=20

見下款寫 "TV系列全聖戰士COLLECTION COMPLETE! "

哇, 乜出左咁多及出晒架喇
BOZUNE 同 BOTUNE 玩轉色, 今次BOTUNE 既然係 "佛遜王" 專用機, 咁又冇佛遜王人仔配件? 又或者帶有 "拉國" 風情的 gimmick? 好似上次 Virunvee 配上亞國騎兵, 咁樣會令玩具更有意思.
後追嘅師兄, 有機會補完啦!!
百載真純 發表於 25-3-2024 10:11 PM
BOZUNE 同 BOTUNE 玩轉色, 今次BOTUNE 既然係 "佛遜王" 專用機, 咁又冇佛遜王人仔配件? 又或者帶有 "拉國"  ...

上次BOTUNE(ナの国仕様)一樣有送絲娜女王的人仔,斷估佛遜王專用機唔會咁失威啩?

B社話「TV系列全奧拿戰士完成」,咁即係B社唔諗住出呢隻非人型機啦︰

THOUTHER 發表於 26-3-2024 11:26 PM
上次BOTUNE(ナの国仕様)一樣有送絲娜女王的人仔,斷估佛遜王專用機唔會咁失威啩?

B社話「TV系列全奧拿 ...

絲拉女王機戰出親艦都會有佢份,艾莉女王個外公只會存在機戰中艾莉女王人物事典嘅幾句話中,唔係有聖戰士傳說可能冇人知道艾莉女王個外公係點嘅樣

不過响聖戰士世界作為大國嘅開國王冇佢人仔又真是講唔通
THOUTHER 發表於 26-3-2024 11:26 PM

B社話「TV系列全奧拿 ...

對呀, 白色 BOTUNE  係蘭國近衛兵專用, 有配絲那女王 (Ciela Lapana) 人仔, 十分合理. 而佛遜王 (King Phaezon ) 係唯一一個會親自駕駛奧拉戰士上戰場的君主, 希望笨大識做!

另外, 如師兄貼圖呢架由美姿 (Muisy POR) 駕駛的波佩利 (Bubuly), 睇黎笨大真係忘記左佢!
魂限 ROBOT魂<SIDE AB>伯尊 BOZUNE 一般用 & 奧拿戰士制作台 set
ROBOT魂 <SIDE AB> ボゾン一般用&オーラ・バトラー制作台セット
価格:9,900円(税込)
2024年9月発送予定
全高:約145mm

https://tamashiiweb.com/item/14896/

魂限 ROBOT魂<SIDE AB>伯冑 BOTUNE 佛遜王機
ROBOT魂 <SIDE AB> ボチューン(フォイゾン王機)
価格:7,480円(税込)
2024年11月発送予定
全高:約140mm

https://tamashiiweb.com/item/14897/

港魂

THE ROBOT SPIRITS <SIDE AB> BOZUNE GENERAL USE & AURA BATTLER PRODUCTION STAND SET
https://p-bandai.com/hk/item/N2601030001001

THE ROBOT SPIRITS <SIDE AB> BOTUNE FOR KING FOIZON VERSION
https://p-bandai.com/hk/item/N2726595001001

港魂有開訂咁好?
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO