Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 熱狗OO

[新品消息] Final Fantasy / Square Enix 產品綜合討論

nela 發表於 22-3-2024 10:43 AM
成2K 入 1:6 Tifa 咁我比多D入佢啦 , 係兵人網search 蒂法就找到

1/3太大喇... 及呢個樣係靚但唔似喎
八下幾錢? 及你有無買?
熱狗OO 發表於 22-3-2024 11:20 AM
1/3太大喇... 及呢個樣係靚但唔似喎
八下幾錢? 及你有無買?

佢只係CG..都無點話似唔似

人仔58xx, 我無打機所以免疫
nela 發表於 22-3-2024 11:31 AM
佢只係CG..都無點話似唔似

人仔58xx, 我無打機所以免疫

5800仲要人仔喎, 我淘寶買件TIFA衫然後搵個後生港女援交叫佢著住玩再包埋酒店房都得喇, 我就無咁毒

你唔打機都知Tifa呢? 所以話本版竟然無FF POST實在唔得
nela 發表於 22-3-2024 10:43 AM
成2K 入 1:6 Tifa 咁我比多D入佢啦 , 係兵人網search 蒂法就找到

呢個似D; 唔同廠?
WhatsApp Image 2024-03-22 at 3.23.34 PM.jpeg

師兄您Post呢隻咪即係nela兄Post果隻囉!係同一隻黎㗎!呢隻唔單止睇得、玩得、仲「用得」添啊!詳情請用Google 大神 Search 「SGD Studio」就知㗎啦!小弟唔敢直接貼Link,因網站內有成人內容,慎入!
仲有呢隻Tifa官網已修正為1/2,同埋已經Sold Out了!
THOUTHER 發表於 22-3-2024 09:54 PM
師兄您Post呢隻咪即係nela兄Post果隻囉!係同一隻黎㗎!呢隻唔單止睇得、玩得、仲「用得」添啊!詳情請用 ...

咁多都賣晒真係呸....
THOUTHER 發表於 22-3-2024 09:54 PM
師兄您Post呢隻咪即係nela兄Post果隻囉!係同一隻黎㗎!呢隻唔單止睇得、玩得、仲「用得」添啊!詳情請用 ...

上左SGD個官網去睇, 正喎....
熱狗OO 發表於 23-3-2024 09:44 AM
上左SGD個官網去睇, 正喎....

所以咪賣哂囉!可能因為反應好,Manyou Studio (漫優工作室)再推多一隻出來,今次仲有正版授權添啊!

THOUTHER 發表於 23-3-2024 10:15 AM
所以咪賣哂囉!可能因為反應好,Manyou Studio (漫優工作室)再推多一隻出來,今次仲有正版授權添啊!

...

MANYOU STUDIO = SGD?

呢個有睇過, 真係唔太似, 我覺得公仔靚得滯, 而此廣告相與之後的官圖有D分別
熱狗OO 發表於 23-3-2024 11:13 AM
MANYOU STUDIO = SGD?

呢個有睇過, 真係唔太似, 我覺得公仔靚得滯, 而此廣告相與之後的官圖有D分別 ...

應該係Manyou同埋SGD兩間工作室合作出Tifa,正如深田老師果隻係「Max Milk Studio & ManYou Studio」。
深田老師呢隻不嬲都係玩具靚過真人,唔似佢本人其實仲好D添。
終於有新產品岩我, N年無買過蛋了
蒂法12吋領域出太濫了
就算官方授權PÅK都出唔似。。

深田詠美?唔識

提外話:倩咪唔錯

純白騎士姬Saber 發表於 19-4-2024 03:43 PM
蒂法12吋領域出太濫了
就算官方授權PÅK都出唔似。。

我想要劍星條女呀!靠大6各大老番廠表演!