Toysdaily 玩具日報

查看: 1063|回復: 14

[個人收藏] (Metal Robot Spirits SP) Rising Freedom Gundam

(Metal Robot Spirits SP) Rising Freedom Gundam

===========================================
Robot Spirits 交流及分享 靚相:
https://www.facebook.com/groups/robotspirits

很厲害的Robot魂牆,其實我的收藏量應該和你差不多,但你可以全部display出來,我只能收藏在衣櫃內,很羨慕…..
太壮观,太劲秋了。robot魂墙。
後面幅牆更震撼...
bigbigfriend 發表於 6-2-2024 10:40 AM
很厲害的Robot魂牆,其實我的收藏量應該和你差不多,但你可以全部display出來,我只能收藏在衣櫃內,很羨慕 ...

見佢都係在窗台砌, 砌完都係可能入櫃/store room.....香港的話大部份人都係哇咁

所以robot 魂我入齊1年戰爭就停了.
(still miss 雙面蟹 )

香港玩具人的悲哀,有玩具冇地方  發表於 6-2-2024 02:44 PM
一年一砌,總結下https://www.youtube.com/watch?v=iKPX-rOuQ4k&t=19s
今年拉埋阿仔一齊拍片砌牆

你阿仔肯陪你玩真係好好, 我果個則自古以來都係機械人免疫, 唔只GUNDAM....  發表於 6-2-2024 09:01 PM
wow ... 原來有2層牆....失敬.失敬..
xxx1874 發表於 6-2-2024 11:52 AM
一年一砌,總結下 :https://www.youtube.com/watch?v=iKPX-rOuQ4k&t=19s
今年拉埋阿仔一齊拍片砌 ...

點樣砌得咁整齊又唔崩塌是有難度, 你就是這樣長擺? 不是只砌完影完相入儲物室吧?
熱狗OO 發表於 6-2-2024 02:19 PM
點樣砌得咁整齊又唔崩塌是有難度, 你就是這樣長擺? 不是只砌完影完相入儲物室吧?  ...

當然係影完收檔啦
xxx1874 發表於 6-2-2024 03:57 PM
當然係影完收檔啦

OH, 慘絕人寰 ....
一年砌一次,high一陣...
說回標題的主角, 我見貨量超多, 又明知只係過場機之下, 等WING價先考慮了....

身形OK既, 但睇各YOUTUBE感覺個頭就好似造大左半個碼
出唔夠幾日就跌穿招股價,幾抵玩